Szőts István aerobik edzőt ismeritek? Jó órákat tart?
Figyelt kérdés
Remélem, ezzel nem kérdeztem olyan személyeset, amiért törölhetnek innen.2016. jan. 25. 15:59
1/13 A kérdező kommentje:
Tényleg érdekel, hogy szerintetek milyen órákat tart.
De az is érdekel, hogy milyen pasinak tartjátok. Ő meleg?
2016. febr. 26. 15:36
2/13 anonim válasza:
Nem értem, hogy ez hogy kerül ebbe a kategóriába. Ha valaki nem tudja, hová tegye a kérdését, csak bebssza ide? Ennyi erővel az Extrém sportokhoz is lehetne.
3/13 A kérdező kommentje:
Aerobic kategória nincs, oda nem tehettem.
2016. márc. 6. 07:54
4/13 anonim válasza:
Nincs, de van helyette ,,Egyéb".
5/13 anonim válasza:
fél éve tetted ki a kérdést, azóta ezen filózol, hogy érdemes-e elmenni? xddd amúgy meg aerobik edző? az minek? biciklizz vagy séta/kocogás vagy futás aztkész
6/13 A kérdező kommentje:
Miért zavar másokat az, hogy én min filózok?
Találni szeretnék olyan valakit, aki ismeri. Nem az a kérdés, hogy járjak-e az órájára vagy sem.
2016. júl. 24. 20:16
7/13 anonim válasza:
sajnálom, naivan azt hittem azért kérdezted mert kezdeni akarsz valamit magaddal, sok sikert hogy valaki ismeri innen, de szerintem többre mennél ha az ismerősei között kutatgatnál, vagy ahol dolgozik...
8/13 A kérdező kommentje:
Úgy szeretnék róla megtudni valamit, hogy ő ne tudja meg, hogy én érdeklődtem.
2016. júl. 25. 07:01
10/13 *Glissade* válasza:
Aerobic órájára nem jártam, csak a köredzésére.Ez is már évekkel ezelőtt volt.
Szerintem a köredzést jól tartja.
- Motivál, nem vág pofákat, ha béna vagy.
- Jól megérzi mikor kell oda jönnie segíteni, megmutatni egy gyakorlatot és mikor húzzon a francba. :D
- Jó hangulatot csinál órán.
Negatívum:
Nem edző, hanem showman! Ha személyesen mész oda megkérdezni valamilyen edzéssel kapcsolatos témáról: azt hiszi dugni akarsz...
Egyébként aranyos fiú, ha tortod tőle a távolságot, nincs vele baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!