Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy hónap alatt mennyi izmot...

Egy hónap alatt mennyi izmot lehet felszedni?

Figyelt kérdés
nagyon vékony embernek, csak kíváncsi vagyok, tudom hogy egy hónap az semmi
2016. jan. 24. 13:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Zsírból izom maximum a Magyar népmesékben, Sárga Kapszula című könyvet elolvashatod, ha érdekel az edzés, alapok benne vannak, nem hosszú és ingyen letölthető.
2016. jan. 24. 15:13
 22/23 anonim ***** válasza:

Trükkös a test, sokmindent át tud alakítani, izomból pl. hajlamos glükózt kreálni megfelelő feltételek esetén, de az izomépítéshez aminosavak kellenek, nincs mese.

Kövéren nehezebb, mert még le is kell fogyni. Ha ez évekig tart, majd megáll, ha az ember nem hajlandó éhezni (érzésre, nem tápanyagok szempontjából. igazából azt értem ezalatt, hogy éhesnek kell lennie egy csomót a deficithez. én nem vagyok rá hajlandó), az azért akadályozza a tömegnövelést, kivéve, ha az ember úgy dönt, hogy a háj ellenére átvált rá. De mire kicsit megizmosodik és utána leszálkásít, az sok idő, a vékonyabbaknak sokkal jobb esélyeik vannak s hamarabb láthatják az izmosodás eredményét. Csak akkor van gond, ha nagyon gyors az ember anyagcseréje, s még nehezen is tud eleget enni. Na azokat nem irigylem.

2016. jan. 24. 15:39
 23/23 A kérdező kommentje:
Utolsó én is ilyen vagyok, gyors anyagcsere, nincs nagyon étvágyam
2016. jan. 24. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!