Miért néznek furán az emberre mikor testet épít? Még a konditeremben is?
Nem azokra gondolok, akik lemennek, nyomnak kettőt, beszélgetnek, táncolnak a zenére, pózolnak, bámulnak.
Azokra akik kőkeményen gyúrni járnak.
Már mikor megérkeznek egy különös atmoszféra lengi körül őket.
Trikóban kell menni, mert így látszódik az ujjnyi vastag ér a bicóban.
Egy kis pumpálás,bemelegítésként, hogy jobban durranjanak az izmok, ennek megsegítésére pár hátbládot le kell önteni a torkon.
ha már dagad mindenhol, lehet menni az 50 kg-os kézisúlyzóért, de látványosan, hogy lássák itt valami kemény dolog lesz.
Néha rá kell emelni egy kicsit karból hogy a bicó is dagadjon, de ez még nem tartozik a gyakorlathoz.
Mire az ember visszaér a padhoz, és ott a két 50kg -os !! súlyzó, már bámul mindenki, mert tudja mozi lesz.
A csajok abbahagyják a lábnyitogatást, mert tudják itt valami kemény dolog lesz.
Az ember egy kicsit ilyenkor leül meditálni kitalálja hogy az adott napon mikor lement edzeni és az 50kg-os súlyzók már mellette vannak, a teste milyen edzést kíván.
ha megvan, akkor mehet is.
Vállból nyomás.
Segítség nem kell, az majd a 60kg-os súlyzónál kell csak.
De valami kezdőt kell megkérni, hogy látványosabb legyen mekkora súly van vállból nyomva.
Ha vége az edzésnek az ember nyom pár pózt a tükörben, felpumpálva jó érzés, mindenki ámul, de nem tudják a gh végzi a dolgát, igaz a pénztárca is vékonyabb lett ez miatt.
Ha valaki ilyen keményen tolja , miért néznek rá furán, elvileg a terembe gyúrni mennek az emberek, akkor meg?
A tényleges edzésnél pár plusz mondattal kerekebbnek érezném eme kis szösszenetet, így egész picit csalódást okozott az ígéretes kezdet után. (De lehet, hogy én nem állok jól szellemiléeg, ami igaz is, nem volt jó napom. Később edzek, az majd feldob.)
De ezzel együtt is jó kis olvasmány, gratula, ilyet hozhatsz máskor is :)
A mondatok egy kicsit talán rövidek néhol, de ez nem feltétlenül baj, lehet, hogy pont kidomborítja a témát s emberünk egyszerű, lényegretörő jellemét.
Amúgy 50 kiló mennyire sok? Mert nekem nagyon annak tűnik, de mégis mi kell ahhoz, hogy azt elérje az ember? Ezt csak úgy kérdezem, ellentétben a fórum szabályzatával, jobban szeretek a népekkel csevegni itt, mint mindenre rákeresni, így is sokat olvasok testépítő blogokat, de annyi az info...
"Nem azokra gondolok, akik lemennek, nyomnak kettőt, beszélgetnek, táncolnak a zenére, pózolnak, bámulnak. "
Nekem egyébként az ilyen emberek jutnak eszembe az írásodról. Hiszen pont ezt a típust mutattad be. :D
Nemnem, emberünk nem kettőt nyom, hanem lehet, hogy hármat és utána még 60 kilóval is. De nem derült ki, hogy mennyit.
S ő nem bámul, hanem őt bámulják :D
Amúgy ja, de pont ez képezni az írásmű egyik báját :D Az elején felmutatott kontraszt miatt már ki tudja, milyen hősöket látunk lelki szemeink előtt, majd megjelenik a leírt érdekes műfajba tartozó ember. Szerintem ilyen kevert típus, a kis pózergyerek és a komoly között. Lélekben az első, de már nem szánalmas súlyokkal operál.
De sose voltam teremben, lehet, hogy tévedek valamiben.
Fej fölé nyomás rúddal, és kézisúlyzóval a kettőt váltogatva.
Érdemes nem fekvenyomas után csinálni.
Fej fölé nyomasnal erdemes mondjuk ilyen 5x5 vagy forditott priamisban 5,6,8
Kezisulyzoknal érdemes mondjuk 3x6-8 ismétlést vagy itt is fordított piramisban 4-6,6-8,8-10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!