Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy átlag városi konditeremben...

Egy átlag városi konditeremben mit viselnek az emberek? (lent)

Figyelt kérdés

Tudom, a kérdés enyhe női hiúságra utal, van is benne valami, szóval vázolom a helyzetet :D

Eddig inkább saját testsúllyal edzettem, és/vagy itthon, edzőteremben még sosem jártam. Viszont a közeljövőre nézve tervben van, hogy veszek egy bérletet.

A gondom (ami az edzettségemre és alakomra nézve nem is olyan nagy gond:D) hogy elég minimális az a ruhamennyiség, amit el tudok magamon viselni edzés közben. Linkelek egy képet, nálam ez kb ennyi.

De nem akarok feltűnősködni, nem is szeretek. Egy atléta, vagy pulcsi még elférne, szerintetek?

[link]

2015. nov. 19. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez túl sok bugyiba meg melltartóba kéne...

Gondolni kéne az izületekre is

2015. nov. 19. 17:57
 2/5 Hardy Weinberg ***** válasza:
100%
Nálam sok lenne, de én úgyis csak páros gyakorlatokkal végzett aerob intervallumtréninget tartanék.
2015. nov. 19. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyan teremben, ahova tényleg edzeni járnak az emberek, akkor belefér, főleg nyáron. Bemelegítéshez rávehetsz egy pólót, így máris nem lesz feltűnő. Ha meg már meleged van leveszed. Ha látszik, hogy szakad rólad a víz, nem az fog beugrani, hogy mutogatni akarod magad.
2015. nov. 19. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
én ujjatlanban és rövidnardágban (tapadós) szoktam , engem zavarna, ha kilógna a hasam. Általában a lányok ujjatlanban vannak, de van egy-kettő, aki sportmelltartóban edz. Engem egyáltalán nem zavar, nem lógnak ki, csak én nem érezném magam úgy jól.
2015. nov. 20. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
az UV színű nike cipő meglegyen, meg a beats füles. ájfont nehogy otthon hagyd és jólesz
2015. nov. 20. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!