Aki ki van gyurva annak a baratnoi is miert vannak kigyurva? Miert nem atlag part valasztanak maguknak? Csak egy masik orulten kaloriara odafigyelo tars erti meg oket es marad veluk hosszu tavon?
De ez nem így van.
Én nagyon sok kigyúrt srácot látok konditeremben, akinek a barátnője nemhogy nem kigyúrt, hanem még husi is, látszik, hogy semmi köze a sporthoz.
Szerintem azért nem ez az elsődleges szempont párválasztáskor.
Nem hiszem, hogy minden kondis srácnál alapkövetelmény lenne, hogy kondis barátnője legyen és őrülten számolgassa a makrokat stb. De minimum legyen aktív, és ne zabálja a gyorskaját. Én ennyit minimum a barátomtól is elvárok.
De sok esetben vagy a teremben találkoztak a párok, vagy a lányt motiválja, hogy a barátja edz, és szeretne a részese lenni. Szerintem fontos, hogy egy kapcsolatban legyenek közös hobbik. Miért ne lenne ez a kondizás? Mivel másabb, ha egy folyton bulizós, hetente részeg srác ugyanilyen beállítottságú lányt keres?
Szerintem az " ellentétek vonzák egymást" dolog nem helytálló hosszútávon, nagy ellentétek esetében. A "zsák a foltját..." már helytállóbb. Én így gondolom.
Nem minden kondis felszínes, csak mert hasonló érdeklődésű partnert keres.
Szerintem ez minden más területen is így van. Vegyünk egy átlagos matematikust, általában teljesen hétköznapi feleségük van, de aki "szélsőségesen" beleássa magát ebbe a tudományba, annak nagyon sokszor már a párja is matekkal foglalkozik. Szerintem ez azért lehet, mert ahogy mondod, ha valaki az élete 95%-át rááldoz egy adott területre, azt nem fogja megérteni egy olyan nő, akinek köze sincs hozzá, sőt el is fog távolodni tőle, mert úgy érzi mintha nem vele foglalkoznának (ami igaz is).
Szerintem a kondisoknál is ez van, egy átlag kondisnak full átlagos barátnője van, van akinél a bnő is edz, de van akinek a bnője ducibb és nem edz, szerintem egy átlag kondisnál nem nagyon lehet általánosítani hogy milyen barátnője. Viszont (és szerintem te inkább erre gondltál) ezen a területen is megfigyeltem, hogy ha van egy oylan testépítő, akinek az egész élete a testépítésről szól, vagy egy oylan edző, akinek az egész élete az edzésről szól, azzal többnyire cska oylan nő tud összejönni, akinek legalább minimális szinten köze van a sporthoz. Különben lényegében együtt töltött idő, meg közös érdeklődés semmi nem lenne köztük.
Plusz még hozzá járul az, hogy ha valaki egy adott területtel foglalkozva tölti az élete 95%-át akkor nem meglepő, hogy az ismertségi köre is onnan kerül ki. Egy elszántan edző ember pl nem jár el bulizni stb, mert az rontja a teljesítő képességét, akkor hol ismerkedne meg nőkkel? Utcai leszólítás általában nem szokott működni, maradt a konditerem, edzőterem, vagy bármilyen edzés helyszíne pl futópálya vagy ilyesmi.
Nekem volt egy fiú informatikus ismerősöm akinek nagyon csinos, vékony női lábai voltak. :-)
Néha már én is megirigyeltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!