Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért választanak a lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választanak a lányok mindig érdekből párt maguknak?

Figyelt kérdés
Aránylag sok barátnőm volt már és nem azért mert ilyenek az igényeim, hanem mert mindig 1-2 év után amikor már komolyabbra fordulna a kapcsolat, házasság és gyerekvállalás egyszerűen lelépnek a lányok és összeállnak valami született gazdag tehetősebb pasival, aki ráadásul nem is valami top, sőt egyenesen randa stb. és inkább vele vállal közös életet. Nem vagyok szegény ember, dolgozom, igaz hogy még nincs saját házam és a szülőknél élek dehát szeretem a "párom", tisztelem és jó ember vagyok...
2015. máj. 29. 18:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínűleg, akkor te választasz rosszul magadnak párt.Vannak, olyan lányok, akik nem érdekből választanak párt.
2015. máj. 30. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!