Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20éves lanyok mi alapján választanak párt? Mi számít mi nem mi fogja meg őket egy pasiban és mi taszítja?
Az ilyen korú lányok főleg a csillogásra mennek. Persze vannak kivételek, de többségben az mondható el, hogy főleg a jó külső, jó duma és népszerűség vonzza őket.
Később már nem tartják annyira fontosnak ezeket a dolgokat, de tizenévesen többnyire igen.
2#
Úgy gondolom ami nem átlagos, hanem valamilyen szinten eltér attól pozitív irányba.
Ez lehet kockahas vagy csak simán vékony/sportos, izmosabb, simán vékony egy jó hajjal, természetesen megnyerő arc. A 14-16 éves lányoknál inkább feminim megjelenésű fiúk számítanak ideálnak.
Sajnos úgy van, ahogy írták. Azért számít még a pénz is, meg a barátnők véleménye. Az nem baj, hogyha nem egy álom a személyisége. Ami megfogja őket, azok az ajándékok, a bókok, a nyilvános romantika. Ami taszítja, az persze az összes felsoroltnak az ellenkezője, azonkívül a fizikai bántalmazás, megcsalás, némelyiket a káros szenvedélyek túlzásba vitele is.
OFF: Kivételként is érdekel a véleményem?
Az előttem lévőknek igazuk van! Külső, duma, népszerűség, pénz, barátnők véleménye!
Ami taszítja őket: népszerűtlenség, nem vonzó külső, szegénység, személyiségileg unalmas vagy idegesítő, és persze ha a barátnőknek nem tetszik, akkor veszsett ügy!
5#-ös vagyok...
Még hozzáfűzném az erőszakot, megcsalást a taszításhoz
az eddigi kommentek nagyja hülyeség, és általánosítás.
vagy pedig én voltam nagyon különleges fiatal lány..
egy normális lánynak, nőnek nem számít sem a pénz, sem a népszerűség, engem legalábbis nem érdekelt sem 16 évesen, sem most.
ami nekem személyszerint számít: legyen magabiztos, fontos a kisugárzása, egészséges önbizalom, nálam a pozitív életszemlélet sem utolsó. meg persze a mosoly is sokat számít, még ha nem is tökéletes valakinek a fogsora, mosolyogjon sokat. a külső is fontos persze, de ha valakinek megkedvelem a személyiségét, akkor a külsejét is jobban megszeretem.
minden lánynak más az ideálja, más tetszik neki, amiket leírtam talán általánosságban igaz lehet a többségünkre. egy megnyerő személyiség még a nem túl megnyerő külsőt is feldobja.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!