Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 21-23 éves csajok mi alapján választanak párt?
Hiába ír bárki őszinte választ, ha nem pénz és extra menő külső, akkor nem fogadja el se a kérdező, se a többi válaszoló.
De amúgy leírom, hogy valójában nem vagyunk egyformák. Megdöbbentő, de a világ attól színes, hogy nem fekete-fehér. Ha úgy gondolod, hogy minden nő egyforma, akkor sajnos nem nyitod ki elég jól a szemed, vagy mindig rossz felé nézelődsz. Ez nem a normális nők hibája.
22 éves vagyok boldog szerelmen, megértésen, harmónián alapuló többéves párkapcsolatban egy arra tökéletesen alkalmas intelligens, átlagos szomszéd srác kinézetű igazi nagybetűs Férfival. És ezt nem a pénztárcája határozza meg, hanem a személyisége, ami tökéletesen alkalmassá teszi számomra. Pedig nálunk is vannak nehezítő és hátráltató tényezők, sőt anyagilag se állunk jól, egyelőre össze sem tudunk költözni.
Sajnálom a sok kiábrándult embert, és valahol megértem a megkeseredettség okát, én is láttam sötéten a világot, de nem tudom elfogadni és nem tudnék belenyugodni ebbe a többiek helyében sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!