Hány foknak kellene lenni egy konditeremben? Csak én érzem úgy, mintha nyáron a kánikulában edzenék?
Évekig otthon edzettem éppen nem a szabad ég alatt, csak tető volt felettem. Most ahogy jön a hideg, gondoltam elmegyek a helyi konditerembe. Mikor edzek a terembe, úgy érzem, mintha a szívem majd kiugrana a helyéről, olyan melegem van. Nyáron a kánikulában érzek talán ilyet odakint. Hiába pihenek 3 percet is, például egy guggolás széria után majd meg halok, úgy dobog a szívem, meg talán ki is hagyogat... Mi lehet a gond? Tényleg annyira meleg lehet a teremben? Vagy nincsen oxigén annyi, mint odakint? Hozzászoktam volna a hideg kinti edzéshez, meg levegőhöz? Mikor otthon edzettem a jó időben, vagy hűvösebb időben, akkor minden normális volt, hamar visszaállt a pulzus, meg nem éreztem azt, hogy mindjárt végem... Szerintetek? Vagy a szívem mondja felfelé a szolgálatot? Kicsit tölcsér mellkasom volt régebben, már most nem annyira, vagy az okozhat ilyet, hogy tüdő miatt nem úgy fér el? Vagy nem tudom. Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Hat ez egyertelmu.
Minfketto okozhatja a problemat. A homerseklet-kulonbseg is, es az oxigenhianyosabb terem is. Ido kell, amig hozzaszokik a szervezeted -> atall. Elkezd tobb vorvertestet termelni + a szivnek is nagyobb megterheles, annak is hozza kell erosodnie. Nem veletlen gyalaznak le minden nemzetet az Etiop futok.
Én pont azt szeretem az edzőtermekben, hogy meleg van. :)
Hozzá szoksz idővel, ne aggódj!
Ha otthon 18-20 Celsius fokban érzed jól magad, akkor nem csodálom, hogy meleged van egy fűtött helyen. Én eléggé kerülöm az olyanokat, mert belepusztulok még állva is. A mozgás speckó, mert akkor kimelegszem, de nagyon, sima gyaloglástól is, intenzívebb mozgásról nem is beszélve. Nem véletlenül nem hordok kabátot télen s minimalizálom a sétát nyáron (kánikulában felmenni egy emelkedőn is kemény. fagyban sokkal jobb, bár azért akkor is szükségem van időnként hőelvezetésre)...
Lehet, hogy te is ilyen típus vagy.
Valamit biztos szoksz rajta, de nem hiszem, hogy valaha igazán jól érzed majd magad a számodra túl nagy melegben, amiben csak ritkán vagy, mert otthon egészen más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!