Hatalmas súlyfeleslegtől szeretnék megszabadulni kezdetben gyors sétával, kocogással, pulzuskontrollal. Hány kilósan kezdhetnék el majd futni?
Lány vagyok, inbody mérés szerint 40 kg plusz van rajtam (utolsó mérés szerint 109 kg vagyok/voltam)
Írok egy kicsit a kezelésemről, mert orvoshoz fordultam, hogy miért nem tudok fogyni. Diagnózis: PM alulműködés, Inzulinrezisztencia, PCOS, porckorongsérv miatt pedig nem igazán mozogtam a gerinctornán kívül
Személyi edzőtől, aki IR, PCOS-hez is ért, kaptam edzéstervet, saját testsúlyosat. A bemelegítés 30-40 perc (pl futógépen gyors séta stb).
Pulzuskontroll: kb 130-50 legyen a pulzusom, izzadjak, de még érezzem jól magam.
Nos, soha életemben nem mozogtam, de most, ahogy elkezdem itthon az edzéseket, gyors sétát, lassabb kocogást, nagyon bejön és élvezem is, múlthéten is heti 4x edzettem.
Mikor kezdhetnék el rendesen futni?vagy hülyeség lenne? én úgy gondoltam, hogy olyan 80 kg körül már lehetne. Porckorongsérvnél azt olvastam nem ajánlatos futni, de a személyi edzőm aki gyógytornász is azt mondta, hogy lehet.
Diétám is van az anyagcsere bajaimra: 160g CH diéta, minden pékárut én sütök.
Szerintetek 109 kilós lányból válhatok egy csinos és egészséges, sportos, izmos lánnyá? Fiatal vagyok még, talán nem későn fordultam segítséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!