Vannak itt olyanok, akik épp egy komoly súlyfeleslegtől akarnak megszabadulni?
Én nem eszem kenyeret, tésztát is csak nagy ritkán. Minden nap tornázom 1 órát (nekem a jóga, meg a pilátesz jött be). Most tartok -17 kg-nál és még minimum 6 kg-tól szeretnék megszabadulni. :)
Most 66 kg vagyok és 83-ról indultam.
19L
"Száműztem a magas glikémiás indexű ételeket, így a krumplit, tésztát, rizst, édességeket."
Azért ez gy picit hiba volt.Durumtészta,barna rizst ehetsz nyugodtan.Az is lassan felszívódó szénhidrát:) A többi az okay amit írtál.
#4: helyesbítek. :)
Durumtésztát eszek, elvileg a barna rizst sem zártam ki, de bevallom, még nem kóstoltam.
Még csak a diétám kezdetén járok, nagyon sok mindennek utánaolvastam, de naponta szembesülök mindig valami újjal.
Egyébként 12 nap alatt -2 kg-nál tartok. Bár egy "kedves" kollégám ezt elintézte azzal, hogy ő ennyit egy wc-zéssel lead. :/
Kérdező, egyébként ajánlom neked a kalóriabázis oldalt:
Megadod a méreteidet, aktivitásodat, mennyit, milyen ütemben szeretnél fogyni, és ő beállít neked egy ajánlott kcal beviteli értéket.
Számol a sporttal is, kiszámolja helyetted a bevitt kcal mennyiséget, és még a bevitt ételek tápanyagtartalmát, illetve azok arányait is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!