Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kell aggódni? Vagy semmi...

Kell aggódni? Vagy semmi komoly gond nincsen valószínű fertőzés?

Figyelt kérdés

Ma voltam vérvételen és az "AST" 307.4 lett és elvileg 200 a normális. Volt már valakinek magasabb ez az érték!. És ha igen akkor mi lehet a kiváltó ok.. A neten amiket olvastam nem tudok eligazodni igazán.

A vérvételre is azért mentem mert a bőrgyógyászaton elküldtek mert jött ki a börömön ekcémás folt. (Eredetileg az anyajegyeimet mentem nézetni) És most itt tartok,hogy aggódom. Április közepén kell vissza mennem addig még el kell mennem fül-orr-gégészetre is mert oda is elküldött a bőrgyógyász. Köszönöm ha valaki válaszol :)

L/21

2015. márc. 25. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet valamilyen gyulladás a szervezetedben, ez majd góckutatás után kiderül, mandula, arcüreg, fog, stb., de szerintem ez nem olyan nagyon magas érték, hogy nagyon aggódnod kellene.
2015. márc. 26. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!