Komoly betegségre kell, hogy gondoljak?
Nem vagy magyar, vagy miért fogalmazol ennyire furcsán?
A kérdésre, ha úgy érzed, hogy bajod van, akkor menj el másik nögyógyászhoz és MONDD el neki, amiket itt leírtál.
Nekem is van fehér folyásom. A ciklus közepén pedig bőségesebb, ami ovulációkor teljesen normális. Ilyenkor távozik a méhnyakcsatorna nyákdugója. Más az illata, más az állaga és nagyobb a mennyisége is mint a többi napon.A menstruációs váladék az a végén simán lehet barna. Ez is vért tartalmaz, csak már olyan keveset hogy mire kijut addigra lebomlik és ezért barna. Ez nem gond.
A szaga azért lehet más, mert a hüvelyflórát alkotó baktériumok aránya esetleg változik a menzesz alatt, eltolódik valamelyik irányába. A vér a hüvely pH-t mindig lúgos irányba tolja el. Lehet nálad jobban és ezért van ez.
Nálam a hosszabb időtartamú vérzés miatt mindig ez van, már rájöttem. Nekem ilyen húgyuti jellegű probléma jött, ilyen tisztátalanság érzéssel.
A 8 napból 5 napban már csak ez a barna cucc jön.
Én azt csinálom, hogy a menzesz elmúlta után 2 nappal késő délután gyógyszertári tejsavval irrigálok és utána fent vagyok, ami akar kifolyik belőle és este lefekvéskor felteszek egy Vagilact kúpot. Nem csinálom az egész ciklus alatt / menzesz alatt tilos/ csak után a 2 vagy 3 nap. Nekem bevált. Ezzel a hüvely pH-t állítom vissza savassá, a kúp pedig azokat a baktériumokat tartalmazza , ami oda kell a normál baktérium flóra fenntartása érdekében.
"A problémám pedig az h hol sűrű hol kevésbé sűrűbb folyásom van, menstruáció utolsó napjain pedig furcsa szagú váladék és barnás színeződék távolodik el belőlem, viszketési problémáim nincsenek, de olykor az alhasam baloldalon begörcsöl enyhén .."
Ezeket írtad, nem tudom, hogy hány éves vagy, beszélgettél e erről érettebb nőkkel, vagy van-e gyereked.
DE EZEK MIND A NORMÁLIS MENSTRUÁCIÓHOZ HOZZÁTARTOZÓ TÜNETEK!!
Két menstruáció közötti pecsételő vérzés, erős hasi fájdalom, ilyesmik már nem feltétlenül normálisak, de ami veled van az teljesen normális, átlagos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!