Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erősítés + Fogyás?

Erősítés + Fogyás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 éves vagyok, 163-164cm, 43-45 Kilo. Fogyni, erősödni, és állóképességet fejleszteni szeretnék. De nem tudom, hogy hogyan. Remélem kapok ségítségeket. Ha kérdésed van privátban írj! További szép napot!

2016. jan. 17. 21:59
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
56%
Fogynod nem kell. Elég ha edzel. Ilyen korban neked jó lesz még a fegyencedzés. Keress rà. Saját testsúlyos gyakorlatok vannak benne. + mellé heti pár kocogás.
2016. jan. 17. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Hova a francba akarsz fogyni?

A többi OK. Egészséges ételek, szemét kaja, cukros löttyök minimumon (vagy nullán), és sportolj!

2016. jan. 17. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a tagolás miatt az előző nem lenne egyértelmű: Egészséges ételeket egyél, a többit hanyagold.

Egyébként neked az ideális súly 57 kg körül lenne. De úgy 52-től már OK. Jelenleg már kb kórosan sovány vagy így is.

2016. jan. 17. 22:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak sajnos sok osztálytársam kövérnek tart :/
2016. jan. 18. 07:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja, mert a mai szépségideál a piszkafa alkat? Hidd el, a fiúk nem arra buknak!

Tehát ami kell, az egy egészséges test gömbölyded formákkal (ez még nálad a későbbiekben fog alakulni). Kell egy egészséges izomzat, hiszen a formádat az határozza meg! És kell némi zsír is. Na nem sok, mert ha folysz, az se szép, de a vázrendszeredet, a belső szerveidet zsír védi!

Az osztálytársakkal ne foglalkozz! Ha Te belenézel a tükörbe, mit látsz?

Még azt esetleg el tudom képzelni (bár ennyire alacsony súllyal azt is nehezen), hogy kevés rajtad az izom, és ennek mennyiségéhez képest sok rajtad a zsír. Ha így van, a megoldás akkor sem a fogyás, hanem az izmosodás. Akkor a sok zsír jóval kevesebbnek tűnik, és százalékosan kevesebb is lesz!

Fejlődő szervezet vagy, szükséged van tápanyagokra! Egyél egészségesen, vigyél be elegendő tápanyagot, és sportolj!

2016. jan. 18. 07:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2016. jan. 19. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor Pláne ne fogyni akarj! Sok rajtad a zsír! Izmot alá! És sokkal jobb pasi leszel, mint a piszkafák. ;)
2016. jan. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!