Otthon edzéstervbe segítene valaki? (Többi lent)
Hány kiló vagy?
A bicaj+foci+futás jó, de az étrendeden múlik, hogy fogysz-e. Magyarul: lehet annyit enni, hogy még napi 8 óra sport mellett is hízz és annyit is, hogy ágyban mozdulatlanul fekve fogyj.
Ha nem megy a húzódzkodás, akkor csinálj fél húzódzkodást vagy kérj meg valakit, hogy segítsen kicsit, hogy épp menjen.
Pár alaptanács, amik egyszerűen kivitelezhetők, és könnyen megérthetők. Hiába csinálsz fekvőtámaszokat, stb. főleg súlyos edzéseket, ha sok kalóriát viszel be. 1. minden szaros löttyöt hagyj el, és csak tiszra vizet ihyál, napi nyugodtan 2,5-3 litert. 2. minnél kevesebb fehérkenyeret, kiflit, ha teheted barna kenyeret, kiflit egyél. 3. hagyj el majdnem mindenféle cukros baromságot, kólát... Gyümölcsel pótold a cukrot!!! 4. fuss heti 2x, ha vam kitartásod heti 3X 25-30 PERCET KOCOGVA, MEGÁLLÁS NÉLKÜL. Hétfő, szerda, péntek mehetsz futni
:-) 20 perc aktív meló után, jelen esetben futás a szervezeted elkezdi felhasználni a zsírt. Tartsd be, és egy hónapon belül érezni fogos a különbséget. Remélem segítettem.
"Gyümölcsel pótold a cukrot"
OMG. Miért kellene pótolni a cukrot? :)
Azért kérdeztem a súlyát, mert ha rendes túlsúlya van, akkor nem kellene futkosnia, mert tönkreteszi a térdét.
A cukor (de a még a szénhidrát úgy általában) sem esszenciális. Mit értesz a pótlása alatt?
Igen, jelentős túlsúllyal nem szabad futni. Inkább valami kímélőbb aerób edzésforma kell.
Az egészségről beszélek. Te?
www.kaloriabazis.hu, ez az oldal nekem nagyon sokat segített a fogyásban. És ha azt mondod, hogy mozogsz eleget, s így is van egy kis túlsúlyod, akkor szerintem elsősorban a táplálkozásodon kellene változtatni - lehet hogy egy életre. Szerintem gondold át hogy miket eszel, pl. lehet hogy azért vagy ekkora (nem tudom mekkora), mert "rossz" ételeket eszel, cukros, zsíros dolgokat. Akkor pedig a mozgás nem sokat segít. Szóval szerintem olvasgass a témában a neten, mert elsősorban (a fennt leírtak alapján) a táplálkozási szokásokon kell változtatni.
Sok szerencsét és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!