Hogyan kezdjek el fogyni de izmosodni is? Többi lent!
Sziasztok! 180 centi vagyok és 75 kg.14 éves leszek januárba.
Nem érzem igy jol magam mert nem duci hanem elhizott vagyok egy kicsit de a testartasom mar egesz jo.
Szeretnek egy kicsit izmosodni es fogyni is.Csak nem tudom hogy hogyan.Napi 2-3 szor eszek és 6 ora utan mar semmit. Itthol vannak sulyzoim esetleg egy edzesterv jol jonne csak hogy mibol mennyit stb.Nem szereték kondiba menni mert nem akarok kigyurt vadállat lenni csak kicsit izmosodni meg fogyni!! esetleg ha valamiben tudtok segiteni akkor azt nagyon megköszönném!! :)
egyszerre mind2 nem megy
elkell dontened mit akarsz eloszor
ugyanis izmosodashoz tobb kaja kell,fogyashoz meg kevesebb
ha eldontotted akkor irj
Kezdőknél megy egyszerre is kis ideig.
Sajàt testsúlyos edzés: google: fegyencedzés pdf.
Ez a mínusz magasság csak egy hű de kósza tipp, nem így működik. Nagyon elhízott nem lehet, de kicsit simán. Nyilván nincs rajta sok izom... 180/60-nal már bizonyára elég kevés felesleg lenne rajta, szintén kevés izommal, de így... Testalkatfüggő is a dolog.
Kérdező, te csak ne aggódj azon, hogy hirtelen kigyúrt vadállattá válsz a kondiban... Ne legyél már olyanok, mint azok a fogyózó tinilányok, akik egy 2 kilós súlyzót nem fognának meg, nehogy undorítóan izmosak legyenek :D
Nem olyan könnyű izmosodni naturálban, de ha könnyű lenne, akkor is simán abbahagyhatnád bármikor, sosem ébrednél arra, hogy az éjjel nőtt rád egy csomó izom...
Nem tudom, miért nem eszel 6 után, ezt csak akkor javaslom, ha neked kifejezetten így jó valamiért. Régi tévhitek miatt ne éhezz este.
Jó étrended mindenképp legyen, az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!