Zxi kérdése:
Fogyni és izmosodni is szeretnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék fogyni és izmosodni is, a testalkatom nagyon jó, csak kicsit kövér vagyok, izmos vagyok, nem tudom milyen BIOTECH USA terméket rendeljek amivel izmosodhatok is és folytathatom a fogyókúrát nyugodtan ne hizlaljon a termék , kérlek segitsetek2015. jan. 6. 15:41
1/3 Sowilo válasza:
2/3 anonim válasza:
Én pedig szeretnék minden nap pizzát zabálni, hetente legalább párszor sörözni és minden ebéd után megenni két szelet sütit, közben persze izmosodni és fogyni is. De az sem lenne baj ha előre látnám a lottó számokat és tudnék repülni is.
3/3 anonim válasza:
Szeretnél, de nem fogsz. Nem azért mert lehetetlen(közel az), hanem azért, mert semmi tapasztalatod nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!