Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ítélik el ennyire a...

Miért ítélik el ennyire a kokszot?

Figyelt kérdés

Mindenki ismeri a dumákat hogy " ne szedd nem fog felállni a fa szod , leáll a veséd, odabasz a májadnak, megkopaszodsz " stb

Na most járok terembe már 4 éve sok kokszost ismerek és egyiknek sincs baja érdekes módon élnek és virulnak és tele vannak bas zva.

Akkor még se olyan veszélyes a koksz?

Mostmár kezdem ahoz hasonlítani hogy ha pl megfázol kapsz rá gyógyszert de ugyanúgy annak is lehet mellékhatása de nem igen jön ki.

2016. jan. 14. 20:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Élsportban, vagy ha valaki már akkor nyúl a cucchoz, amikor elérte a naturál határait, nekem teljesen elfogadható a dolog.

Ami miatt én elítélem, az a morális része, pl. amikor valaki cuccozással akarja kiváltani a melót, ami befektetett melót, edz még 1 hónapja és annyira türelmetlen, hogy máris beszedne valamit, csak minél hamarabb tudjon feszengeni.

Drugs Bunny nagyon jókat mond a témával kapcsolatban, érdemes meghallgatnia annak is, aki nem kedveli. 8 + 16 percesek. A másodikban van a lényeg.

Koksz az élsportban:

[link]

Koksz a hobbisportolók körében:

[link]

2016. jan. 15. 10:53
 22/28 anonim ***** válasza:
Egy a baj: Bunny régen azért koxolt, hogy a BBTVben kinézzen valahogy. Akkor miről beszélünk?
2016. jan. 15. 10:58
 23/28 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én alapvetőleg a kockázatai miatt vetem el. Ha lenne olyan cucc ami tényleg mellékhatás mentes, akkor biztos nyomnám ezerrel.

2016. jan. 15. 11:32
 24/28 anonim ***** válasza:

Már a bbtv gondolatának megszületése előtt is nyomta. És akár úgy van, akár nem, attól még igaza van.

2016. jan. 15. 11:39
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy észrevettétek-e de a legtöbb gond forrása a rossz minőségű kotvány szemét cucc.

Tudom, hogy nincsenek patikai minőségű motyók és azt is hogy kitudja milyen körülmények között készülnek az XYZ Pharma készítmények.

Lehet, hogy neked azt mondják ez Tiesto Ena, valójában meg kaptál valami egészen mást amit egy zuglaborban mixelt Heisenberger. :)

2016. jan. 15. 12:20
 26/28 Cortez70 ***** válasza:
Van még pár patikai, de nem sok. Pl a Richter gyárt még retabolilt ami deca durabolin vagyis nandrolon. Csak marhadrága.
2016. jan. 15. 12:32
 27/28 anonim ***** válasza:

a richteres 50 mg/ml cumó jó cumó.

néha feltűnik, itt ott, aki tud bespájzol vele, de ritka hogy valaki ilyet használjon.

de a richter gyárt nandrolone phenilpropionate-ot is.

superanabolan néve.

legalábbis pár éve még volt, na az ütött mint a jóska a kocsmában, 5 feles után.

2016. jan. 15. 12:36
 28/28 anonim ***** válasza:
Viszont nem az a gyakori hogy azt a néhány patikai készítményt használják.
2016. jan. 15. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!