Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ítélik el ennyire a...

Miért ítélik el ennyire a kokszot?

Figyelt kérdés

Mindenki ismeri a dumákat hogy " ne szedd nem fog felállni a fa szod , leáll a veséd, odabasz a májadnak, megkopaszodsz " stb

Na most járok terembe már 4 éve sok kokszost ismerek és egyiknek sincs baja érdekes módon élnek és virulnak és tele vannak bas zva.

Akkor még se olyan veszélyes a koksz?

Mostmár kezdem ahoz hasonlítani hogy ha pl megfázol kapsz rá gyógyszert de ugyanúgy annak is lehet mellékhatása de nem igen jön ki.

2016. jan. 14. 20:25
1 2 3
 1/28 Cortez70 ***** válasza:
Van akinél nem lesz gond, csak hosszabb idő múlva és van akinél pár kúra után is lesz keményebb mellékhatás. Meg nem is szeretik ezt elmondani az emberek, hogy éppen mi a bajuk.
2016. jan. 14. 20:29
 2/28 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el.

Most löktem be a szusztát, igaz kellett pár perc, míg az olaj átment azon a kis résen, de átnyomtam.

Nehogy már pár mili olajat ne tudjak átnyomni,mikor a 2 mázsa pattan mindig a melkasomon.

Na ugye!

Szóval, mindenki a saját döntése szerint él, csak ne nagyon reklámozd, mert nem nagyon szeretik manapság az ilyen fószereket.

Én is mindig az mondom, hogy fehérjézek, a többség még erre is felkapja a fejét, hogy jujj, az kox, vesebajod lesz, meg kitudja mi.

Mi lenne a gyógyszeros dobozom megmutatnám nekik?

2016. jan. 14. 20:34
 3/28 anonim ***** válasza:
Bizonyára nem láttad még a laboreredményeiket (ha egyáltalán járnak rendszeres laborvizsgálatra).
2016. jan. 14. 20:35
 4/28 A kérdező kommentje:
Csak nálunk debrecenbe van pár olyan aki annyi minden szart szed amiből elég lenne a negyede is de nyomja nyomja és nem jelentkezik nála a baj.
2016. jan. 14. 20:35
 5/28 A kérdező kommentje:
És a labor eredmény milyen változást mutatna kb?
2016. jan. 14. 20:36
 6/28 Cortez70 ***** válasza:
Attól még lehet gond, hogy neked nem mondják.
2016. jan. 14. 20:37
 7/28 Cortez70 ***** válasza:
Pl egy májenzim mérés nem ártana.
2016. jan. 14. 20:38
 8/28 anonim ***** válasza:

Én ismerek ilyen nyomja, nyomja meg mindent szedek csávókat, nem is keveset.

Hiszen termem is van, látok nap mint nap ilyeneket.

A többségük szájkaratés.

Nyomnak egy báziskoxot, és annyi.

némelyik tol mellé egy anabolikusabb cumót is, de a többség megmarad egy erősebb androgén/anabolikusabb cuccnál.

De a haverok előtt meg mondják hogy ez meg az megy.

Persze:)

az ilyen nem hozzáértőknek meg azt vetíttenek amit akarnak.

ebből te meg azt hiszel el, amit akarsz.

rád tartozik.

a többség tiesztó kúrát nyom, viszonylag magas adaggal.

ennyi.

9/28 gnoomage ***** válasza:
Eléggé jó haverságba lehettek ha azt várod, hogy elmondja hogy már nem működik a fas zaxD
 10/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy lenne gond, mert mindig hallgatom mikor valami új dolgot kezdenek szedni. :D Gondolom ha tudna betegségről nem nyomná.
2016. jan. 14. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!