Miért ítélik el ennyire a kokszot?
Mindenki ismeri a dumákat hogy " ne szedd nem fog felállni a fa szod , leáll a veséd, odabasz a májadnak, megkopaszodsz " stb
Na most járok terembe már 4 éve sok kokszost ismerek és egyiknek sincs baja érdekes módon élnek és virulnak és tele vannak bas zva.
Akkor még se olyan veszélyes a koksz?
Mostmár kezdem ahoz hasonlítani hogy ha pl megfázol kapsz rá gyógyszert de ugyanúgy annak is lehet mellékhatása de nem igen jön ki.
Én nem ítélem el.
Most löktem be a szusztát, igaz kellett pár perc, míg az olaj átment azon a kis résen, de átnyomtam.
Nehogy már pár mili olajat ne tudjak átnyomni,mikor a 2 mázsa pattan mindig a melkasomon.
Na ugye!
Szóval, mindenki a saját döntése szerint él, csak ne nagyon reklámozd, mert nem nagyon szeretik manapság az ilyen fószereket.
Én is mindig az mondom, hogy fehérjézek, a többség még erre is felkapja a fejét, hogy jujj, az kox, vesebajod lesz, meg kitudja mi.
Mi lenne a gyógyszeros dobozom megmutatnám nekik?
Én ismerek ilyen nyomja, nyomja meg mindent szedek csávókat, nem is keveset.
Hiszen termem is van, látok nap mint nap ilyeneket.
A többségük szájkaratés.
Nyomnak egy báziskoxot, és annyi.
némelyik tol mellé egy anabolikusabb cumót is, de a többség megmarad egy erősebb androgén/anabolikusabb cuccnál.
De a haverok előtt meg mondják hogy ez meg az megy.
Persze:)
az ilyen nem hozzáértőknek meg azt vetíttenek amit akarnak.
ebből te meg azt hiszel el, amit akarsz.
rád tartozik.
a többség tiesztó kúrát nyom, viszonylag magas adaggal.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!