Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akiknek vannak cigany kigyurt...

Akiknek vannak cigany kigyurt haverjai, ok szednek valamit (kokszot)?

Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 13:56
 1/10 A kérdező kommentje:
Pelda kep: [link]
2015. máj. 2. 14:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Azert gondolom, mert egy csoronak nem feltetlenul van penze arra hogy megfeleloen taplalkozzon.
2015. máj. 2. 14:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Meg nem hiszem hogy rendes konditerembe jarnak, hanem csak otthon a pinceben betonnal, ruddal stb-vel gyurnak.
2015. máj. 2. 14:01
 4/10 Mr. S ***** válasza:
ezt a szintet simán el lehet érni a pincében betontömböt emelgetve is...még kondi terem se kell hozzá
2015. máj. 2. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem van szám szerint két gyerekkori barátom akik nagydarabok de persze van rajtuk zsír is azért, de a formát kiadja a mell, hát, kar. hasuk az nincs ami elnézve azt hogy eszik ami épp van, nagyon meglepő.

Rájuk nagyon is jellemző hogy könnyen szednek fel súlyt, ha nem is feltétlen izomban az elején, még akkor is jó.

2015. máj. 2. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Én se járok terembe, itthon is lehet edzeni. Sok srác vesz otthonra egy fekpadot meg súlyt, vagy betonból csinálnak súlyokat. Apám is egy radiátorcsővel kezdte, ami ólommal volt töltve. Később ráhegesztettek négy nagy házilag csinált tárcsát. Mégis erős volt.És a legtöbb roma szed valamit, ahogy én láttam.
2015. máj. 2. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk van pár romasràc a teremben. Cuccol mindegyik, de zsírosak is. Amúgy nem rossz arcok, jóban vagyok velük.
2015. máj. 2. 14:28
 8/10 HarciCsiga ***** válasza:
Nekem sok cigany haverom/baratom van es nagy reszuk kokszol de persze ezt nem lehet mindegyikre rahuzni multkor pont beszelgettem az egyikkel es elmondtta hogy azert kezdett el hobbi koxolgatni mert nincs penze rendes feherje bevitelre es egy gyenge kura jobban kijon neki anyagilag mint megprobalni rendesen kajalni :/
2015. máj. 2. 15:09
 9/10 A kérdező kommentje:
2015. máj. 5. 10:21
 10/10 anonim ***** válasza:
LoL
2015. máj. 10. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!