Normális 3 kilót fogyni 4 nap alatt?
Ezzel az ennyi meg annyi kcal nem elég hülyeséggel meg álljunk már le... Mások vagyunk, más az emésztésünk/anyagcserénk. .
1300-1500kcal nálam a szintentartás
186cm 85kg-al... Haverom meg fogy 2500al is... 175cm 70kg...
#11: Hoppá. Te azért elég extrém vagy, azt ugye tudod? Szokatlanul kevés ennyi a méreteidhez, márpedig tudom, hogy milyen nagy szórás tud lenni az embereknél (Néha 80 kilós, magas hobbi testépítők tömegelnek annyival, amennyivel én 70 kiló alá fogytam mozgás nélkül alacsony nőként s amennyi állítólag egy átlagos tinilánynak kell :D). Már aggódnék az anyagcserém miatt... A másik példád laza, a párom pont olyan, csak ő 176/63-mal is fogy 2500-zal. De ez nem különleges, akármennyivel lehet fogyni akárkinek, ha lemozogja. De hogy valaki alig valamivel ne fogyjon, az mindig misztikus számomra és az energiamegmaradás törvénye jut eszembe.
1200 kcalról viszont senki nem írt itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!