Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális 3 kilót fogyni 4 nap...

Normális 3 kilót fogyni 4 nap alatt?

Figyelt kérdés
Váltottam egy egészséges étrendre. Nem számolom a kalóriákat, de alig eszem valamennyi kis szénhidrátot. Csak vizet iszom és light colát. Azt a kevés szénhidrátot is teljeskiörlésű termékekből és rizsből viszem be. Fehérjét és BCAA-t is fogyasztom. 300-400g hús lecsúszik mindennap és 6 tojás is. Ennek ellenére fogyok... 4 nap alatt 3 kiló mínusz. 75,5-ről lementem 72,5-re. Igazából csak formásodni szeretnék. Kicsit lefaragni a testzsírból mert most 15%-on állok. Olyan 10% lenne a cél aztán tömegelés, de ezúttal normális étrendel nem hambival, pizzával meg colával...
2016. jan. 11. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezzel az ennyi meg annyi kcal nem elég hülyeséggel meg álljunk már le... Mások vagyunk, más az emésztésünk/anyagcserénk. .

1300-1500kcal nálam a szintentartás

186cm 85kg-al... Haverom meg fogy 2500al is... 175cm 70kg...

2016. jan. 12. 07:02
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem aztán mind1 felőlem napfényből is beviheted :D 1200 kcal-nyi energiával akármilyen hiperszuper minőségi tápanyagból vinném be én megmakkanék és nem lenne erőm edzeni az tuti. De gondolom az edzés is mást jelent midenkinek.
2016. jan. 14. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:
én én én én.. nyilván csak te és veled egyforma 7milliárd ember él a földön...
2016. jan. 14. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:

#11: Hoppá. Te azért elég extrém vagy, azt ugye tudod? Szokatlanul kevés ennyi a méreteidhez, márpedig tudom, hogy milyen nagy szórás tud lenni az embereknél (Néha 80 kilós, magas hobbi testépítők tömegelnek annyival, amennyivel én 70 kiló alá fogytam mozgás nélkül alacsony nőként s amennyi állítólag egy átlagos tinilánynak kell :D). Már aggódnék az anyagcserém miatt... A másik példád laza, a párom pont olyan, csak ő 176/63-mal is fogy 2500-zal. De ez nem különleges, akármennyivel lehet fogyni akárkinek, ha lemozogja. De hogy valaki alig valamivel ne fogyjon, az mindig misztikus számomra és az energiamegmaradás törvénye jut eszembe.

1200 kcalról viszont senki nem írt itt.

2016. jan. 14. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:
ja bocs 1300 vagy 1500 teljesen mind1. De azért nekem ez még mindig hihetetlen. Lehet te akkor a levegőből nyersz energiát, vagy mondom a fényből. Na mind1, ha valaki sportol normálisan és egészséges keretek között az hosszú távon nem bírná az 1300-1500kcal bevitelt. Persze fel lehet hozni extrém példákat, a munkatáborokba is pár szelet kenyeren meg vizen éltek és dolgoztak egész nap és csak páron hónapon belül haltak bele..
2016. jan. 16. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!