Normális 3 kilót fogyni 4 nap alatt?
Figyelt kérdés
Váltottam egy egészséges étrendre. Nem számolom a kalóriákat, de alig eszem valamennyi kis szénhidrátot. Csak vizet iszom és light colát. Azt a kevés szénhidrátot is teljeskiörlésű termékekből és rizsből viszem be. Fehérjét és BCAA-t is fogyasztom. 300-400g hús lecsúszik mindennap és 6 tojás is. Ennek ellenére fogyok... 4 nap alatt 3 kiló mínusz. 75,5-ről lementem 72,5-re. Igazából csak formásodni szeretnék. Kicsit lefaragni a testzsírból mert most 15%-on állok. Olyan 10% lenne a cél aztán tömegelés, de ezúttal normális étrendel nem hambival, pizzával meg colával...2016. jan. 11. 20:11
2/15 anonim válasza:
Ha valóban a testzsírodból, izomzatodból(mert ugye azért ebből is megy le) akkor nem normális. Lehetőségek: 1. Sok víz ment le, 2. Ingadozik a testsúlyod(bár 4 kilo ingadozás picit fura lenne) 3. Az előző 2 eset összevonva. Amúgy 3 kiló zsírvesztést 15% tzs vel szerintem észreveszel a tükörben. Light colát meg felejtsd el.
3/15 A kérdező kommentje:
Erőm nem változott, sőt emeltem is a súlyokon több gyakorlatnál is. :) Ez egy nagyon éles váltás volt. Szemét kajáról, szénhidrát központű táplálkozásról egy fehérje alapú egészségesebbre.. Mi a baj a light colával azon kívűl h tönkreteszi a fogakat? Őszíntén szólva az kell h ne veszítsem el a fejem a cukor megvonástól. ^^
2016. jan. 11. 20:22
4/15 anonim válasza:
kiürültek a szénhidrát tartalékaid és vele együtt 4*-es víz, mivel minden szénhidrát hoz magával 4 vizet...
amúgy 1kg zsír leadásához 7000kcal minuszban kell lenned... ha 4 nap alatt 21000kcal mínuszban lennél, valószínűleg feldobtad volna a talpadat.
5/15 anonim válasza:
semmi gond nincs a light kólával, dugig van egészséges aszpartámmal.
6/15 anonim válasza:
Víz mehetett le, nekem is előfordult többször, diéta elején.
7/15 A kérdező kommentje:
Kösz 3-as szóval akkor a szeméttel bevitt ch távozott vízzel. :)
2016. jan. 11. 20:28
8/15 anonim válasza:
kiváncsi vagyok hogy meddig fogod birni 400 gramm hússal meg 6 tojással. az kb napi 1000-1200 kcal... egy nőnek nem elég. Am meg a ch-val sincs semmi baj ha normális forrásból van. A szeméttel bevitt ch-ból is ugyanolyan glügogént állít elő a véred mint a nagyon teljes kiőrlésűből csak szólok.
9/15 anonim válasza:
Kedves utolso.A vered nem allit elo semmita rossz ch mas utat jar be,mashol kot ki,(van kivetel)es megboritja a hormonhaztartast.meg hat ugye nem mind1,hogy dietaban fel ora alatt ehes vagy,vagy kibirod a 3orat.es ugyebar a dietanak egyfelol az egezsegrol kellene szolnia,szoval ez sem egy utolso szempont.(nalam)
10/15 anonim válasza:
Levin, a kérdező írta, hogy szénhidrátot is eszik, a zsírról még szó se volt... Már a leírásból is látszik, hogy nem CSAK húst és tojást eszik...
Kérdező, ez teljesen normális, elég sok vizet lehet veszteni a glikogénraktárak leürítésével... Szénhidrátcsökkentéskor ez nem meglepő, sőt inkább elvárható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!