Kreatin szedés közben ti tapasztaltatok hajhullást?
Figyelt kérdés
Sok helyen lehet olvasni, hogy sok embernél jelentkezett kopaszodás. Utána olvasva nem nagyon találtam semmilyen hivatalos tanulmányt ami cáfolta vagy megerősítette volna az összefüggést. Személyes tapasztalatok?2016. jan. 9. 09:18
2/5 anonim válasza:
Nálam sem volt ilyen. Még soha sem hallottam ilyenről, egyébként.
3/5 A kérdező kommentje:
Creatine baldness-re rákeresve googlen rengeteg ilyen találat van. A kreatin miatt megnövekszik a DHT szint, ami a kopaszodás első számú okozója. Elméletileg aki hajlamos a rá, annál meggyorsítja a folyamatot.
2016. jan. 9. 09:43
4/5 anonim válasza:
Soha, senkinél nem hallottam ilyenről.
5/5 anonim válasza:
Nekem ez új...
Ettől függetlenül nem tartom kizártnak, de én nem tapasztaltam még, pedig apám is kopasz és bátyám is kopaszodik, de ők azt se tudják mi az a kreatin, én használom, ennek ellenére még dús hajam van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!