Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vegán étrendet erőfejlesztéshe...

Vegán étrendet erőfejlesztéshez írnátok?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, 160cm, 52kg. Eddig reggelire zabpehely volt magokkal, vagy turmix (banán, spenót stb), ebédre rízs zöldségekkel, tofuval, vacsira meg valami hüvelyes saláta, közben ha megéhezem szendvics lencsepástétommal, zöldségekkel.

Ezt egy picit randomnak érzem, tudnátok mondani ötleteket?

2016. jan. 8. 17:09
 1/3 anonim válasza:
2016. jan. 8. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:
vegán csirke, vegán marha.
2016. jan. 8. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért érzed randomnak? Egész változatos s azt csinálod, amit vegánként az ember tehet, változatosan eszel zöldségeket, magokat, miegymást (hüvelyes, gabona... teljesen egyértelműen sok vegán így csinálja). Én ugyan nem ennék szóját, viszont emiatt pláne oda kellene figyelnem (no meg mert én ketogén diétán vagyok. van, aki vegánként nyomja, de az a legnehezebb fokozat).

Mi a gondod a jelenlegivel (már ha elég a fehérje, persze aminosav szinten is, de gondolom, azt nézed)? Vegán ételeket tudok, de nyilván te pláne... Nem tűnik túl egyoldalúnak a táplálkozásod, szóval nem értem.

2016. jan. 8. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!