Milyen edzéstervet és étrendet kövessek?
Köszi az értelmes válaszokat előre is. Igen, elolvastam a sárga kapszulát, nem nem vagyok kezdő, és igen, lehet hülye kérdés, mert már tudnom kéne magamnak, csak kíváncsiságból próbálgatnék még terveket mert az eddigiek nem jöttek be. Milyen gyakorlatokat és azokból mennyit, mennyi pihenéssel, milyen intenzitással és mennyit edzetek ti?
Inkább alacsony ismétlésszám több gyakorlat vagy sok ismétlésszám?
A fő cél a tömeg és erőnövelés. Elég vékony testalkat vagyok, 20 éves, nyúlánk, tehát ektomorf. Várom a tippeket, előre is nagyon szépen köszönöm!
Az ICF-et szerintem is kipróbálhatod.
Nekem amúgy a sima 4 napos osztott edzés jön be leginkább.
Most pl ez megy: mell-bic, láb, pihi, váll-tric, hát, hétvége pihi. Nagy izmokra 4-5 gyakorlat is megy, kisebbekre 3-4. 3 sorozat gyakorlatonként. Alapgyakorlatoknál felmegyek nagy súlyokra is, amiből csak 5-6 ismétlés megy.
Étrend az egyszerű, legyen meg a napi 2g x ttkg fehérje, és kalória pluszban legyél. Hogy ez neked 4 vagy 6g x ttkg ch-val megy majd azt neked kell kitapasztalni. Zsír az 1g x ttkg. De emelheted ezt is ha már sok a ch és nem vagy kalória pluszban.
Köszönömszépen a tippeket, az ICF-et kicsit módosítottam, a fájós gyakorlatokat kivettem belőle, most így néz ki.
NEm tudom hogy megfelelő lesz-e, szerintetek meddig kövessem ezt a tervet, és hogy növeljem a súlyt/ismétlsészámot?
Bent over row
Dead lift
Barbell shrung
számomra ismeretlen gyakorlatok, tudtok adni tanácsokat hogy tudom kivitelezni ezeket szabályosan, mire kell odafigyelnem?
Cortez70:
neke dis köszi, az ICF után én is szétbontogatom, és majd akkor megpróbálkozok azzal is .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!