Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem tudok izmot felszedn...

Miért nem tudok izmot felszedni? Pajzsmirigy probléma? Általános vérvétel kimutatja?

Figyelt kérdés
180 cm vagyok 80 kg. Eleg szalkas vagyok, nem tudok egyszerűen feljebb tomegelni, akár mennyit eszek. 60 kgrol kezdtem, évekig stagnáltam, aztán 3 éve alatt nagykeservesen mentem fel a mostani sulyig. Most 2 napig beteg voltam, es egyszerűen 3 het mire ujra összeszedem magam erőben, tömegben... Igy 4-5 rv edzrsmulttal, es 36-37-37- es karral nem tudok mire gondolni már...
2016. jan. 5. 19:17
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
Ó, ne má' ! :( Mennyi? Mikor? Mennyi ideig? :((
2016. jan. 5. 21:53
 52/53 Cortez70 ***** válasza:
Meg 45 évesen minek menjek már? Dolgozok, edzek, focizok. Nekem ez elég.
2016. jan. 5. 21:54
 53/53 A kérdező kommentje:
Jó hát én ezt képletesen gondoltam, ha tényleg senki nem koxolna, stb, stb, ez csak egy elméleti dolog volt amit írtam, nyilván ez sose fog bekövetkezni.
2016. jan. 5. 21:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!