Miért nem tudok izmot felszedni? Pajzsmirigy probléma? Általános vérvétel kimutatja?
Figyelt kérdés
180 cm vagyok 80 kg. Eleg szalkas vagyok, nem tudok egyszerűen feljebb tomegelni, akár mennyit eszek. 60 kgrol kezdtem, évekig stagnáltam, aztán 3 éve alatt nagykeservesen mentem fel a mostani sulyig. Most 2 napig beteg voltam, es egyszerűen 3 het mire ujra összeszedem magam erőben, tömegben... Igy 4-5 rv edzrsmulttal, es 36-37-37- es karral nem tudok mire gondolni már...2016. jan. 5. 19:17
21/53 anonim válasza:
Ledagadtoztak Cortez, ez már elsüllyedt. : D
22/53 Cortez70 válasza:
Azt nem írta, hogy dagi vagyok, csak, hogy súlyemelő alkat. Náluk meg van azért szálkás is. De akkor mindjárt teszek képet, hogy ne legyen félreértés.:)
23/53 anonim válasza:
Láttam én már súlyemelőt eres vállal, eres hassal :D
24/53 anonim válasza:
Biztos jó lehetett. Irigyellek is érte :D
25/53 A kérdező kommentje:
Dehogy vagy dagdt! Nem arra ertettem! Hanem arra hogy az mar dofi 👌. A -85 kgos sulyemelokbel semmi dagadtasag nincsen még... Legalabbis a mostani versenyen semmi ilyesmi nem volt. Eleg szalkasak voltak, meg nagyok is!
2016. jan. 5. 20:02
26/53 Cortez70 válasza:
Keressetek rá Dmitry Klokovra. Még testépítésben is indult nemrég.
28/53 Cortez70 válasza:
Hát én máshogy nézem.:) Ja, meg elég erős is.
29/53 A kérdező kommentje:
Neki milyen arányai vannak?
2016. jan. 5. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!