Miért nem tudok izmot felszedni? Pajzsmirigy probléma? Általános vérvétel kimutatja?
Figyelt kérdés
180 cm vagyok 80 kg. Eleg szalkas vagyok, nem tudok egyszerűen feljebb tomegelni, akár mennyit eszek. 60 kgrol kezdtem, évekig stagnáltam, aztán 3 éve alatt nagykeservesen mentem fel a mostani sulyig. Most 2 napig beteg voltam, es egyszerűen 3 het mire ujra összeszedem magam erőben, tömegben... Igy 4-5 rv edzrsmulttal, es 36-37-37- es karral nem tudok mire gondolni már...2016. jan. 5. 19:17
31/53 A kérdező kommentje:
Szerintem ez mar venykoteles amit nyom...
2016. jan. 5. 20:09
33/53 A kérdező kommentje:
De az olimpián is!? Miert nem veszik észre?
2016. jan. 5. 20:12
34/53 Cortez70 válasza:
Néha azért vannak bukások. Nemrég is tömeges bukás volt az orosz atlétáknál. Magyar súlyemelő is bukott már meg olimpián.
35/53 anonim válasza:
Mert nem akarják. Mi lenne ha észrevennék? Visszaesnének az eredmények a béka segge alá, soha többet nem lenne világcsúcs, senkit nem érdekelne az élsport.
36/53 anonim válasza:
Persze, van bukás, ha meg akarnak buktatni, de egy egyszerű kérdés: ha mindenki tudja hogy 30 éve doppingoltak, NDK úszók... akkor hogy a fenébe úsznak most tisztán sokkal jobbat? :D
37/53 A kérdező kommentje:
Aha, ez hasznos volt! Idáig nem ertettem miert van ez. Az oroszokrol Hallottam... Annak ellenére most is volt egy ketto dobogós orosz.. 😊
2016. jan. 5. 20:16
38/53 Cortez70 válasza:
Nem tiszták nyilván. Londonban a kis kínai tini úszó csaj részidőknél jobbat úszott mint Ryan Lochte. Csak ugye a doppingolás mindig kicsit előrébb tart, mint annak a szernek a kimutatása.
39/53 A kérdező kommentje:
Az is lehet hogy az anyagot módosítgatjak mint a kábítószert, hogy a doppingot ne vegyek eszre.
2016. jan. 5. 20:17
40/53 anonim válasza:
Naturál szövetségnél versenyző ismerős, utazik ki németországba, mondja betársult valakihez, kérdezem összedobtátok a benzint? Válasz: nem, kap egy doboz növit, és meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!