Vérvétel után, az eredmény alacsony Neutrophil és magas Lymphocita, Eosinophil, és Basophil. Mi lehet a probléma? Hogyan tudnám az értékeket helyreállítani? (! FONTOS! )
Üdv mindenkinek!
17 éves vagyok. A helyettesítő gyermekorvoshoz tudtam elmenni előző héten. A panasz az, hogy fáradékony lettem (amikor nem voltam ilyen soha; mindig dolgozom, ha azt nem akkor itthon a házat csinálom).
Ma kellett mennem a helyettesítő orvoshoz (ő nem túl kedves személyiség). Ő úgy gondolja, hogy semmi bajom sincs az eredményem alapján. Amikor hazajöttem megnéztem én is és négy helyen alacsony, illetve magas értékeket jelölt meg aki végezte a validálást (elnézést ha valamit rosszul írtam).
A referencia és saját értékek a következők:
50,0 - 75,0 (Automata Neutrophil) az én értékem: 42,9
24,0 - 40,0 (Automata Lymphocyta) az én értékem: 41,9
0,0 - 4,0 (Automata Eosinophil) az én értékem: 6,9
0,0 - 1,0 (Automata Basophil ) az én értékem: 1,2
Ezek az értékek, ha jól értelmeztem %-ban vannak megfogalmazva minden esetben.
Örülnék, ha valaki tudna benne segíteni, ugyanis a Eosinophil -nál olyanokat olvastam, hogy károsítja a szerveket hosszútávon stb, ennél rosszabbakat is írtak.
Köszönöm a válaszokat előre is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!