Miért nem tudok izmot felszedni? Pajzsmirigy probléma? Általános vérvétel kimutatja?
Figyelt kérdés
180 cm vagyok 80 kg. Eleg szalkas vagyok, nem tudok egyszerűen feljebb tomegelni, akár mennyit eszek. 60 kgrol kezdtem, évekig stagnáltam, aztán 3 éve alatt nagykeservesen mentem fel a mostani sulyig. Most 2 napig beteg voltam, es egyszerűen 3 het mire ujra összeszedem magam erőben, tömegben... Igy 4-5 rv edzrsmulttal, es 36-37-37- es karral nem tudok mire gondolni már...2016. jan. 5. 19:17
11/53 Cortez70 válasza:
Jó, hát én is ilyen vagyok és még rajtam kívül jó sok testépítő. Kicsit agybajosok vagyunk, de ez nálunk megszokott. Én is kicsinek látom a 44-es karomat szálkásan. Pedig én 173 centihez vagyok 84 kg. Ha lennék 90, akkor meg azt látnám kicsinek. Testképzavar powa..:)
12/53 anonim válasza:
Cortez te hány cm hány kg vagy?
14/53 A kérdező kommentje:
Van étrendem. Mar ott tartok, hogy 720 kcal-t viszek be egy étkezésnél: 90g ch 32g fehérje. Ilyenből eszek reggel meg este egyet-egyet. Ezen kívül. 2-3 szor etkzek meg rendesen. Szerintem nagy gond ezzel nem lehet. Továbbá c vitamint 1 grammot, magneziumot 470 mg-mot, meg halolaj kapszulát szedek. Edzeseim zúzós 5-os szeriaktol a 12-ig minden előfordul...
2016. jan. 5. 19:48
15/53 A kérdező kommentje:
Mas se lát nagynak, meg normálisnak. Szerintem sokaknak az se tunik fel hogy edzek.
2016. jan. 5. 19:50
16/53 anonim válasza:
Tegyél már ki egy bszott képet, azt essünk már túl a dolgon. Fenének beszéljük túl.
17/53 A kérdező kommentje:
Cortez! Az mar dofi! 173 cm 84 kg ;) tipikus súlyemelő alkat!
2016. jan. 5. 19:51
18/53 anonim válasza:
Van akinek ez kevés. Cortez ez ilyen, nekem is mondják mennyit nőttél, én meg nézek, hogy mikor :D Magán az ember soha nem látja, plusz a többség soha nem lesz jó. Ha 90 kiló vagyok lediétázva kevés, de ha 100 lennék is kevésnek látnám.
20/53 Cortez70 válasza:
Súlyemelőkben is van sok dagadt és van aki jó formában van, pl. Klokov.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!