Melyik tömegnövelőt érdemes választani?
18 éves srác vagyok, boxolok a versenysúlyom 65 kg, de nekem ez nagyon nem elég, nem akarok vitát arról, hogy miért nem éri meg a kreatin meg lassabb leszek tőle. Már döntöttem. Melyik az a márka ami viszonylag jónak mondható, illetve mellé fehérjét hogy érdemes szedni ?
Heti 3x fogok konditerembe járni +1 kardiót tervezek.

Ha tömegnövelőt szeretnél venni akkor olyan dizájnert válassz, amiben mondjuk ez a három alap megtalálható.
whey koncentrátum
malto
creatin monohydrát
a fehérje / ch arány nál pedig figyeld hogy legalább 30/70 arányban legyen a termékben.
Az MHN 4kg-osban 35%-os a fehérje arány + 5g/adag creatin is van.
Ezt meg tudod vásárolni 8.990Ft-ért szállítási költséget nem kell fizetned.
Javíthatod a tömegnövelődet, ha veszel L-glutamint 5.990Ft/kg áron és 5-10g-ot még teszel minden adagba. Továbbra is ingyen kiszállítják sőt még egy bodys nyakláncot is küldenek neked ajándékba.

Fehérje választásánál első szempont, hogy ha lehet állati eredetű legyen, hozzáadottan ne tartalmazzon valamilyen cukor fajtát vagy egyéb olyan anyagokat, amelyeknek semmi köze a valódi fehérjéhez, egyedüli ok amiért benne van mert nagyon olcsó, és az ízhatás fokozható vele.
MHN 3kg, ami 10.000Ft/3kg, a whey koncentráumon ami 80%-os és instant kívül az íz van benne. Tehát semmi más. Ingyen kiszállítják. Ha megoldható, akkor én vennék mellé BCAA 8.900Ft/kg, és mondjuk edzésed előtt 15g fehérje 10g BCAA arányban innám 40 perccel előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!