Elérhető naturalba 200kg-mal való fekve nyomás?
Figyelt kérdés
Természetesen nem szériára értem hanem egyszeri kinyomásra,bárki el tudja érni megfelelő edzésmúlttal?(tegyük fel ki tudta hozni magából a maximumot erőszintre)2016. jan. 3. 23:00
1/11 anonim válasza:
El, de szerintem nem sok ember képes elérni, olyan 5, max 10%. És megfelelő technika is kell.
3/11 anonim válasza:
Hát elég necces. De ha súlykorlátot nem teszel(mennyire lehet meghízni) akkor talán néhány embernek igen.
De: 1. az edzéstervednek tökéletesnek kell lennie.
2. Folyamatosan tömegelned kell
Abnormálisar rövid karod és nagy mellkasod kell legyen.
4/11 A kérdező kommentje:
2. De én nem az álomvilágra vagyok kíváncsi :D
2016. jan. 3. 23:33
5/11 A kérdező kommentje:
Értem,szóval kilőve :D és mennyi az amit átlagosan el lehet érni naturálba fekve nyomásba?(itt is vegyük úgy hogy erőszintbe kimaxolta magát az ember)
2016. jan. 3. 23:45
6/11 anonim válasza:
140-et mindenki eltud, valaki tobbet is. De ha jo az edzes es etkezes 140-et mindenki
7/11 Cortez70 válasza:
Nagyobb testsúllyal igen. 80 kilós naturál nem fog 200 kilót nyomni.
8/11 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy igen de tényleg kell hozzá egy drabális test és nagy erő. Nyilván nem 12 ismétlésről beszélek:)
9/11 anonim válasza:
Nagyon kevés embernek, de sikerülhet, én egyet tudok akinek 210 megy, de nem éppen kis testsúllyal, és évekig fekvenyomó edzést végzett.
10/11 Jaki002 válasza:
Ha 80 kilós vagy naturálban nem valószínű, ha csak nem szentelsz rá éveket a tömegnövelés rovására. Ha 130 kilóra is sikerül betömegelni, úgy más tészta, ki lehet nyomni, de 130 kilósan bexoxolva már a 260-270-et szokták kóstolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!