Mennyivel, hányszor gyorsabban épül be az izom, az ilyen hasonló szerekkel, mint pl a Jumbo Hardcore + BCAA, stb! Mintha valaki naturálba edzene!?
Úgy értem, hogyha veszünk két embert aki Például!!! :
Január 1.-én elkezd edzeni, majd December 1.-én megnézzük azt, aki naturálba edzett, meg megnézzük azt, aki használt tömegnövelőt, meg hasonló szereket, hogy az mennyivel jobban fejlődött?? Úgy értem, hogy hány %-al gyorsabb az izomnövekedés ?? Pl aki natúrba edzene 2 évet, más ilyen szerekkel azt elérné kb 6-8 hónap alatt ??? (Igen tudom, genetikától is függ, de remélem így már érthető a kérdés!!)
akkor is naturalban edzel, ha étrendkiegészítőket fogyasztasz...
Ha jól összerakod az étrendedet nem kell kiegészítőt fogyasztani...
1-5% Nagyon max 10
Ennyit jelent mindez a cucc. Nem hiszem hogy ennyér megér bármi is havi 30-40 rongyot.
Egyedül a vitaminok fontosak kb.
Ez a sport ott kezdődik, hogy elsajátítasz egy alap tudást, és megtanulod például, hogy mit miért eszünk..
Olvasd el a sárga kapszula című ebookot, neked bátran ajánlom, pont a te nyelveden íródott.
Nem látom hogy ilyen irányultságú lenne a kérdés...
Sőt, azt se ami arra utalna, hogy ez nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!