Mennyivel, hányszor gyorsabban épül be az izom, az ilyen hasonló szerekkel, mint pl a Jumbo Hardcore + BCAA, stb! Mintha valaki naturálba edzene!?
Úgy értem, hogyha veszünk két embert aki Például!!! :
Január 1.-én elkezd edzeni, majd December 1.-én megnézzük azt, aki naturálba edzett, meg megnézzük azt, aki használt tömegnövelőt, meg hasonló szereket, hogy az mennyivel jobban fejlődött?? Úgy értem, hogy hány %-al gyorsabb az izomnövekedés ?? Pl aki natúrba edzene 2 évet, más ilyen szerekkel azt elérné kb 6-8 hónap alatt ??? (Igen tudom, genetikától is függ, de remélem így már érthető a kérdés!!)
Mivan töki, jössz kötekedni, meg megmondóembereskedni és nem tetszik ha mellélősz?
Nem kell válaszolgatni, ha nem tdsz. Ha én megkérdezem, hogy mennyibe kerül a zöld zsambó, akkor nem arra vagyok kíváncsi hogy "HURR DURR ZŐDZSAMBÓ DEGYÖKÉR VAGY", hanem az árára. MELLETTE! ESETLEG! Megjegyezheted hogy ez szerinted nem jó választás xy okkal. De az hogy úgy fröcsögsz mint egy szájbak.rt ostoba tahó, az csak a saját korlátoltságod, és frusztráltságod ékes bizonyítéka.
Szal tanulj meg viselkedni töki. Vágom hogy monitor mögé nem lehet benyúlni hogy számonkérjen valaki, de pont ez egy ember mércéje, hogy akkor is úgy viselkedjen mint egy EMBER amikor nincs tettenérés, és retorzió kockázata.
Persze hogy a kérdező felkapja a vizet, amikor megkérdezi hogy az alma piros-e, és erre fikázó, és tudatlan-ozó választ kap.
De persze lehet tovább erősíteni az ostoba, és bunkó testépítő sztereotípiát. Ebben látom jó vagy. Ha te neki a sárga kapszulát, én neked az illemszabályokat ajánlom olvasnivalónak
(tud-atlan) mn. tt. tudatlan-t, tb. ~ok. Általán, aki bizonyos dolgokat nem tud, nem ismer, azokban járatlan, ügyetlen, értetlen, müveletlen, tapasztalatlan. Egyik tudatlan hamarabb megérti a másikat. (Km.). Tudatlanok közt akárki is mutogathatja magát. (Km.). Az illető ismerettárgyak köréhez, vagy mennyiségéhez képest majd szélesb, majd szükebb érteményü szó. Aki egyben tudatlan, másban, tudós lehet. Különösen, aki rendes tanítás, vagy tanulás által kiképezve, vagy az ismeretek bizonyos szakába beavatva nincsen.
arról, hogy annyira műveletlenek vagytok, hogy egy amúgy szép és eléggé egyértelmű jelentésű szót káromkodásnak, vagy lekezelésnek vesztek... én nem tehetek.
Aki szerint a dextróz = szőlőcukor, vagy a BCAA = aminosavak = fehérje, szereknek minősülnek és nem tudja, hogy ezek koncentrált élelmiszerek, az bizony a testépítés témakörében TUDATLAN... Ezen pedig úgy tud változtatni, ha olvas, mivel senki nem fogja itt neki több száz oldalban leírni a sportot...
Úgyhogy itt aztán egyedül ti ketten voltatok "bunkó magyar emberek".
Amely általánosítást egyébként kikérem magamnak a magyar emberek nagy részében, nem magatokból kell kiindulni, meg kell tanulni az anyanyelveteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!