Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegeléskor szinte mindig...

Tömegeléskor szinte mindig éhes vagyok?

Figyelt kérdés
Be van most lőve egy bizonyos mennyiség,ez pont elég arra,hogy izmosodjak.Viszont arra nem,hogy jól is lakjak...

2015. dec. 30. 18:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A túl gyorsan emelkedő és a túl gyorsan lezuhanó vércukor szint miatt van ez,főleg ha ilyen kevés a zsír ennyi ch mellé.Ha ezt komolyabban érzed akkor esélyes lesz idővel az inzulinrezisztencia.Vagyis nem csak logikus lenne neked a több zsír a ch rovására,hanem az egészséges és a problémádat megszüntető út is az.
2015. dec. 30. 20:12
 12/27 Cortez70 ***** válasza:
Én is ezt mondom, de nem akarta érteni.:) Kevesebb ch + több zsír és akkor ugyanott lehetsz kalóriában, de nem cseszed fel az inzulinszintet, ergo nem leszel annyira éhes sem.
2015. dec. 30. 20:16
 13/27 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy van szórás az embereknél, de hogy a csudába tömegelsz annyival, amennyivel én alacsony, mozgásszegény életmódú, kicsit sem izmos nőként lazán fogytam 70 kg alá (nem gyorsan, de nekem megfelelően)? Takarékos anyagcseréd lehet.

Én is azt tudom mondani, hogy megpróbálhatod a több zsírt, az nagy általánosságban jobban laktat, mint a szénhidrát. Van, aki sok szénhidráttal nem kis kalóriapluszban is éhes, de kevesebb szénhidráttal, több zsírral, egypár trükkel s némi fegyelemmel egész napos jóllakottsággal is el tud érni deficitet.

Vagy valami más változtatás kellene az étrendben. Mit tudom én, neked mi hat, több zöldség, több rost...? Nekem sem mindegy, mit eszem azonos makrók mellett.

2015. dec. 30. 20:43
 14/27 Cortez70 ***** válasza:
3g ch-val már én is tömegelek, ha van elég zsír is. És nem vagyok picike 44-es szálkás karral, 30 év edzéssel. Genetika, ennyi.:)
2015. dec. 30. 20:45
 15/27 anonim ***** válasza:

Illetve szerintem is mindenképpen emeld a zsírt, mert 40g az azért eléggé kevés.

S a többieknek igazuk van az inzulinnal, ez elvileg s általában így működik. Persze van, aki egy csomó cukorral is jóllakik 8 órára (de a te étrendeden rohamosan fogyna, mert mennyiség azért kell neki), s van a másik véglethez tartozó, aki jobb, ha minimalizálja az inzulincibálást, ha jól is akar lakni nem rengeteg evéssel.

2015. dec. 30. 20:48
 16/27 A kérdező kommentje:

Hova vigyem már ennél lejjeb a ch-t?

Így is kevés.

Ha pedig emelném a zsírt,abból zsírosodás lenne.

2015. dec. 30. 21:04
 17/27 Cortez70 ***** válasza:
Akkor hagyjuk, csak segíteni akartunk. Gondolom te jobban értesz hozzá kérdező, mint én.:)
2015. dec. 30. 21:07
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekem pl diéta eleje a 3g/ttkg, tömegeléskor 4-5 g/ttkg. Más 2,5 g/ttkg ch mellett tömegel, volt edzőtárs 8 g/ttkg ch, 2 g/ttkg zsír mellett alig ment valamire, nem jött rá a tömeg, irtózatos anyagcseréje van.
2015. dec. 30. 21:09
 19/27 anonim ***** válasza:
Tapasztaltad, hogy nem emelheted a zsírt? Az elég durva, ekkor azonos makrókkal változtass az ételeket, ha van valami ötleted... Vagy az időzítésen (bár ez a legtöbb testépítőnél elég kötött)... Ha semmin nem tudsz változtatni, akkor nincs ötletem, max. több evés és több mozgás, ha az megoldható.
2015. dec. 30. 21:09
 20/27 A kérdező kommentje:

Miért,szerinted mi a megoldás?Vigyem még ennél is lejjebb a ch-t és emeljek a zsírbevitelen?

2015. dec. 30. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!