Ennek a csávónak nem okozna gondot tömegeléskor a kaja, mi?
Én majdnem elhánytam magam amikor ráöntötte...
6 kiló rizsa? phűűű
Az még nyersen is barátok között is 2 kg...
Nem rossz a tag, fel nem tudom fogni hogy hogy képes erre, de elhiszem. Nézzétek meg a taxidermia filmet :D
Léteznek emberek, akik ipari mennyiségeket tudnak enni.
Azért nem semmi, rizs vazz, az térfogatos...
Nem bírtam megnézni, ennyi rizs látványa is kegyetlen :D Most vagyok túl egy határozottabb szénhidrátmérgezésen, plusz most ettem, nem megy ez nekem. De meg fogom nézni.
De nekem sem okozna gondot tömegnöveléskor az étel, igaz, ketogén stílusban csinálnám. Olyan video nincs, hogy ki mennyi bitang zsíros cumót falt fel? Bár azt se bírnám most végignézni :) Ott azért segít, hogy nem kell félni, hogy szétreped a gyomrunk.
#6: Wow, ez az, tojás, ez is érdekel, de... ez komoly?
Azt is ki akartam próbálni, mennyi tojás megy, de... Az laktató és a fene se akarja a szükséges fehérjemennyiség sokszorosát bevinni.
120 tojásba nem hal bele az ember? Úgy értem, bárki...
A sebesség nem annyira érdekes, de egy étkezésre sokszáz gramm fehérje? A kalória még kibírható, a zsír is durva, nekem kb. 150g a határ étkezésenként, igaz, sosem gyúrtam rá, hogy több legyen.
Kihányja vagy gyakorlott a szervezete és nem emészti meg vagy mi?
12 tojást még vállalnék egyszerre. Az összhangban van a fehérjeszükségletemmel.
Nem hányják ki, az ilyen evőversenyeket általában még ott kell maradni megfigyelésre és aki kitaccsol annak érvénytelen a versenye.
Egyszerűen feldolgozatlanul, félig megemésztve átmegy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!