17/L-edzes, de hogyan ilyen lábakat?
Alakulok, mar tobb eve edzek, de egy eve intenzívebben, étkezésre is odafigyelve . Ilyen alakú a lábam, ( ilyen lenne meg egy kis izommal) [link]
Azonban en ilyet szeretnek : [link]
Amikor nem volt rajtam izom, felul majdnem összeért, de egyebkent nem, csak most hogy izmosodott kezdett összeérni. Szalkasitassal elérhetem ezt az ossze nem ero lábakat?
Nemtom mi ez a divat ez a "gap".
Kizárólag VÉKONY lányoknak lehet, akiknek a combcsontok genetikailag távol vannak egymástól.
De ettől nem vonzóbb egy nő, nem is szebb. Mi ez a mánia?
És az első tényleg sztem is jobban néz ki.
Mellesleg sok ilyen szárocska fotóbolttal éri el a gap-et. Verd ki kérlek a fejedből, hogy úgy kell kinézz, ahogy nem lehet.
Mintha valaki kitalálná, hogy a nők egy pénisszel a hasukon néznének ki jól, és onanntól minden nő a hasára péniszt akar növeszteni.
Egyrészt lehetetlen, másrészt senkinek nem kell. Akkor miért? Ne kínozzátok már magatokat ilyen szrsággal, senkit nem érdekel ilyesmi.
A második olyan, mint a játék babáknak, akiknek a csípőjük oldalára van csavarozva a lába. Azt hittem először, hogy photoshop :D
Az első szebb. Ezerszer.
Hogy legyen egy ellen vélemény is, nekem pl. jobban tetszik ha széles a csípő, egyenesek a lábak, mint a 2. lánynak.
De amúgy ez szerintem nem is testzsír me gizomtömeg kérdése. A 2. lánynak meg a hozzá hasonlóknak egyszerűen széles a medencéjük. Ha neked nem ilyen széles, akár hogy lefogysz, nem lesz ilyen lábad.
De végül is minden női láb szép, ha látszik, hogy foglalkozva van vele, és nem egy 150cm/70kg vagy 180cm 45kg alkat vagy meg nem vagy narancsos. Kár ezen feszülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!