17/L-edzes, de hogyan ilyen lábakat?
Figyelt kérdés
Alakulok, mar tobb eve edzek, de egy eve intenzívebben, étkezésre is odafigyelve . Ilyen alakú a lábam, ( ilyen lenne meg egy kis izommal) [link]
Azonban en ilyet szeretnek : [link]
Amikor nem volt rajtam izom, felul majdnem összeért, de egyebkent nem, csak most hogy izmosodott kezdett összeérni. Szalkasitassal elérhetem ezt az ossze nem ero lábakat?
2015. dec. 29. 19:47
1/19 anonim válasza:
Igen, de az hogy alapból milyen az alakja genetika.
2/19 anonim válasza:
hát, nekem az első verzió sokkal jobban tetszik.
3/19 anonim válasza:
szerintem valahol alező között kéne megállapodnod. és igen szálkásítással lehet ott vékonyítani.
5/19 Cortez70 válasza:
Egyrészt genetika, másrészt 5-ször szebb az elsőnek a lába. Harmadrészt: akkor szálkásíts, ha zsírt akarsz leadni. Étrend változtatás + több aerob edzés. De akkor sem tuti, hogy ilyen lesz.
7/19 anonim válasza:
Miért kell, hogy legyen egy alagút a lábaid között? elég... fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!