Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gynecomastiát el lehet tüntetn...

Gynecomastiát el lehet tüntetni fogyással vagy legalább annyira hogy ne legyen annyira feltünő? 19/f

Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 13:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És nem lesz feltünőbb ha a hasam kissebb lesz? Amugy a mellem felső részét is edzem hátha akkor nem fog látszani annyira az alsó része ahol a csomo van
2015. dec. 29. 14:23
 12/15 - palilaci - ***** válasza:

Ember dagadt vagy ennyi. Szerintem neked nem gynod van hanem zsircsocs. Mit problemazol ezen ennyit? Hatszor irtak le mit csinalj.

Nekem gynom van es csak a mutet segithet. Honnan tudom? Lementem viszonylag alacsony testzsirra es ott volt 2 csomo. Szoporoller, foleg igy 5 ev utan, mert 12 evesen vettem eszre.

Figyelj, a lenyeg, hogy foleg a mellizom felso reszere koncentralj igy ruhan keresztul az fog kidomborodni, nem a gyno. Kevesbe feltuno akar egy dio nagysagnyi csomo, ha alacsony(10-12%) a testzsirod, max te fogod eszrevenni mas nem. Persze ehhez kell egy kozepes meretu izomtomeg, amit esetedben konnyebb lesz osszeszedni mert kisnovesu vagy. Hajra

2015. dec. 29. 15:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi megprobálom
2015. dec. 29. 15:20
 14/15 anonim válasza:
Így majdnem 2év elteltével mi lett végül is?
2017. aug. 4. 10:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Csak 7 évet késtem a válasszal :D sajnos még mindig megvan úgy hogy vagy műtét vagy marad
nov. 7. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!