Gynecomastiát el lehet tüntetni fogyással vagy legalább annyira hogy ne legyen annyira feltünő? 19/f
Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 13:07
1/15 anonim válasza:
Amíg nem fogytál le, kár azon őrölni magad, hogy mekkora csöcseid vannak. Majd, ha már rendesen nézel ki és még mindig megvannak, akkor lehet gondolkodni egy műtéten. Én is azt hittem, hogy gynom van, aztán -25 kiló megváltoztatta a véleményemet.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod , egyéb ként tényleg szinte mindig ezen jár az agyam, szerintem biztos hogy az mert érzem a csomót alatta sajnos és egyszer le fogytam 77kg-ra de nem nagyon volt jobb igaz szeritem inkább "izombol" fogytam mint zsírbol most 166cm vagyok és 95 kilo ami nagyon sok reméllem ha lefogyok akkor javulni fog valamelyest
2015. dec. 29. 13:40
3/15 anonim válasza:
'166cm vagyok és 95 kilo' akkor neked nem a gynecomastia a fo gondod, hanem a minimum 35 kilo tulsuly...
4/15 A kérdező kommentje:
Szerinted ha lefogyok nem fog annyira látszodni ? Még ha gynom van akkor se? Mert kicsit attol is félek ha lefogyok akkor szembetűnöbb lesz.
2015. dec. 29. 13:58
5/15 anonim válasza:
De, valoszinuleg fog. Amig ennyi zsir van rajtad, ne ezzel torodj. Sulyos esetekben muteti megoldassal helyre lehet tenni kesobb is.
6/15 A kérdező kommentje:
De szerinted jobban fog látszodni ? Amugy le szeretnék fogyni mindenféleképpen
2015. dec. 29. 14:06
7/15 Cortez70 válasza:
Ha tényleg gyno, akkor az nem tűnik el fogyással. De majd meglátod.
8/15 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy nem tűnik el de javulhat?
2015. dec. 29. 14:16
9/15 Cortez70 válasza:
Javulhat, ha onnan is sok zsír megy le.
10/15 anonim válasza:
Nálam nem lett jobb, de ha nem gyno javul, mielőtt beszól valaki: nem koxtól lett, dagadt voltam, hormonproblémák lettek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!