Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyással lehet fogyni akkor?

Fogyással lehet fogyni akkor?

Figyelt kérdés

Hirtelen beírtam a kérdést googleba, de csak egymásnak ellentmondó, illetve ilyen nők-lapja cafe stílusú oldakat találtam. Szóval adott lenne a kérdés: lehet futással hatékonyan fogyni? Olvastam a "30 perc után indul be a zsírégetés" elméletet, illetve azt is, hogy a futás nem hatékony a fogyásra, mert inkább izmokat mozgat meg.

Néhány napja kezdtem el, nem mondanám magam dagadtnak, csak az elmúlt élvekben rámjött pár kiló, amit le szeretnék adni.

Napi olyan 5-6km-t futok.

2014. júl. 4. 03:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nők lapja,Kiskegyed,Cosmo..ha eredményeket akarsz ezeket SOHA ne olvasd. A cikkeket olyanok írják akik 2 két sz*r fogyikúraval leadtak 5 kiló vizet,izmot meg zsírt aztam visszahíztak 3-at de ettől még osztaniuk kell az "észt".

Fogyni egy jó diétaval lehrt amit kiegészít az aerob tartomanyú kényelmes tempójú) futas.

2014. júl. 4. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:

túlsúlyosoknak és nőknek eleve nem ajánlott a futás.

lehet fogyni, de valóban többnyire víz és izomzatból, illetve ha valaki rosszul csinálja, még a lábát is tönkreteszi.

inkább kisebb súlyos edzéseket ajánlok, elliptikus tréner, has-törzs gyakorlatok. ugrálós gyakorlatok tönkreteszik a porcokat.

2014. júl. 4. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én fogyózás alatt mindig szoktam futni- pedig nő vagyok - és nem panaszkodom. A lényeg, hogy legyen egy nagyon jó futócipőd, a helyes légzési/futási technikára meg előbb-utóbb rájössz. Gyakorlás:)
2014. júl. 4. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Nőknek valóban nem ajánlott a futás. Mióta felegyensedtünk, a combcsontunk szöget zár be a térdízülettel. A nőknek, lévén szélesebb a csípőjük, nagyobb ez a szög, és ez előbb-utóbb megbosszulja magát.

De, hogy a krdésre válaszoljak: igen, "Fogyással lehet fogyni".

2014. júl. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!