Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nyárra mit lehetne kihozni ebből?

Nyárra mit lehetne kihozni ebből?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kezdtem el tömegelni, (nagyon vékony a csontozatom), 182cm,63kg voltam a nyár elején.

Most olyan 75-76kg körül vagyok.

Arra lennék, kíváncsi, hogy júniusig mennyit tudnék fejlődni, mikor szálkásítsak?

[link]

[link]

[link]

2015. dec. 27. 21:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ja oké :D
2015. dec. 27. 22:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A váll se valami nagy, de a strandon először úgyis a mellkasodon akad meg mindenkinek a szeme, az meg látványosabban le van maradva. Nem kell a heti kettő, mert csak a regenerálódást hátráltatod, legyen egy, de akkor alázd le rendesen. És mell napokon legyen valami okosság, pl. két kanál protein, meg a hús, rizs is legyen valamivel több. Még akár a mellet követő napon is.

Az edzést én úgy csináltam, hogy a hétnek nem mindig ugyanazon napján volt a mell. Én 5 naponta edzettem, a többi testrészt meg köré igazítottam, nagyjából 7 naponta. 5 nap alatt szerintem regenerálódik, hacsak nem egy Rics Pinája féle 8 órás karedzést tolsz. Naturálba ott kb. 1 hónap regenerálódási idő.

Rich Pina Colada is my favourite natural cocktail.

2015. dec. 27. 22:16
 13/16 A kérdező kommentje:

és hogyan tudnám úgy megedzeni a mellem, hogy közben kíméljem a vállam?

mert fekve nyomáskor zavar, hogy roppan és egy kicsit fáj is. Egyébként ez csak fekvenyomáskor van, válledzésen nem fáj, meg nem is ropog.

Tudom, lehet, hogy a technika rossz, de már sokféleképpen próbáltam.

2015. dec. 27. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

YT:

"bench press shoulder pain"

OMARISUF

Strength camp

Alan thrall

Keresd az idézetre

az alatta lévő 3 csatornát meg tudom ajánlani, ott nézegess videókat fekvenyomásra.

Mobilitási probléma lesz, googlin olvasgass utána

"shoulder pain" vagy akármi "excercises for shoulder pain"

De a legjobb lenne ha letöltenéd a powerbuilder e-bookot, és abban a mobilizációra vonatkozó teszteket megcsinálnád, korrekciós gyakorlatokkal, meg ilyenek. Olvasd el azt a részt legalább.

Meg a videókat is keresd. Nézz meg többet is, hol hibázhatsz kivitelezésben, mire mit mondanak. Fele általában bullshit, kivéve a 3nál amit ajánlottam, eléggé képben vannak a témába.

2015. dec. 27. 22:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja, annyit még, hogy én a fekve nyomást legtöbbször két egykezes súlyzóval végzem.
2015. dec. 27. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nincs gond, szinte mindegy hogy rúd, vagy 2 egykezes. A rudat abból a szempontból ajánlom, hogy azzal sztem könnyebb szabályosan. Az egykezesek közben lebegnek, ide-oda mozognak, fogászszélesség nem fix stb.

Van pár jó tutorial hogy hogy nyomj fekve. Próbálgasd, nyújts, érezz, korrigálj. De gépek is vannak mellre, azokkal is jókat lehet tolni. Először izomérzet legyen meg, ezen segíthet csigás keresztezés

[link]

20-30 ismétlés pl valami közepes súllyal, csak hogy érzed az izmot, és egy szusszanás után fekve nyomni. Persze azt is nem egyből böszme súllyal, hanem ~2 lépcsőbe felvezetve.

Előtte meg nyilván normális bemelegítés, főleg vállra.

Én szeretek pl 2 kilóval karkörzéseket csinálni kis körökben, közepesben, és nagyban 10-10 előre hátra pl.

Ezt konkrétan a munka előtt szoktam, utolsó bemelegítő gyakorlatként.

Lassan csináld, kontrollálva.

2015. dec. 27. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!