Edzés előtt ti, hogy szoktatok bemelegíteni?
karkörzés, csuklókörzés, fejkörzés, vállkörzés.
Utána a széria súlyom 50-60%-ával kb 20 ismétlés. És az edzésen az első 4 munkasorozatot pulcsiban nyomom végig hogy nehogy megsérüljek. Aztán leveszem a pulcsit
Ja, bocs félre olvastam a kérdést. Általában jóga ászanákkal szoktam bemelegíteni, ha egyedül edzem.
Ha nem, akkor meg az edző levezeti a bemelegítést... (amig persze sokszor nem sokat érnek, így kb. óra közepére kerülök a max. terhelhetőségem állapotába).
Egy kis fej, kar, törzs körzéstől, gugolástól nem igazán melegszem be. Az nálam inkább átmozgatás.
Ezután kell még fekvőtámasz, gugolás és társai kombó.
Bár nálam általában elég lassan szoktak "besülni a hajtó művek", más már madnem köpi a tüdejét, én pedig még csak akkor kezdek ébredezni.
Ennek hátránya, hogy addig gyengébb intenzításra vagyok képes, az edzés közepén meg ugrásszerűen jobb, gyorsabb, erősebb vagyok. :D
10 perc kardio
Kicsi gimnasztika (korzesek stb.)
Minden gyakorlatbol 5-6 bemelegito sorozat
Pulcsiba edzek
Bemelegito kremet hasznalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!