Tricepszre jók ezek a gyakorlatok?
Figyelt kérdés
Tolódzkodás,tricepsznyújtás kötéllel,egykezes tricepsznyújtás fekve,lórúgás
Van olyan gyakorlat,amit nem muszáj,vagy helyette másikat berakni? Illetve tolódzkodás mehet ha előtte mellet edzettem?
Köszönöm előre is a segítséget.
2015. dec. 27. 16:22
11/16 anonim válasza:
A lórúgás olyan a tricepsznek, mint a koncentrált bicepsz, csak nem szó szerint kell csinálni, tehát nem "rúgni" kell, hanem lassan végezni.
12/16 Cortez70 válasza:
Nem mondod. Taníts kèrlek. ;)
14/16 anonim válasza:
Azért hangsúlyoztam, hogy lassan kell végezni, mert a teremben azt látom, hogy mindenki szó szerint veszi a rúgást. :)
Oké, nektek nem alapgyakorlat a lórugás tricepsz edzéskor, de pl. bicepszre nektek mi számít alapgyakorlatnak?
Mert pl. nekem alapgyakorlat a koncentrált bicepsz, ami tényleg a lórúgás "párja".
15/16 anonim válasza:
Így kell egy offtopikot létrehozni egy egyszerű kérdésből lényegtelen baromság miatt.
Keksz.
16/16 Cortez70 válasza:
Nekem a koncentrált bicepsz sem szerepel sűrűn gyakorlataim között. Meg én edzek 30 éve gyerekek, engem nehogy már itt bárki oktasson. Vagy akkor tegyen nálam fel izmosabb képet. De 15-20 éves gyerekek ne szóljanak már be nekem banyek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!