Jók. Nálam mondjuk ezek mennek: szűk fekvenyomás, fekve homlokra engedés rúddal, csigán letolás v fogantyúval. Néha valamelyik helyett ülve tarkóhoz engedés egykezessel.
És nem pici a trinyóm.:)
2015. dec. 27. 16:24
2/16 Glacierous válasza:
Lórúgás helyett menjen szűknyomás.Én azzal kezdeném a tricepszet.
2015. dec. 27. 16:25
3/16 anonim válasza:
Jók, de nálam nincs kb két teljesen egyforma edzés egymás után, valami mindig változik.
2015. dec. 27. 17:07
4/16 A kérdező kommentje:
És akkor 3 gyakorlat menjen,mert általában 4-et szoktam mindenre 4 sorozattal.
2015. dec. 27. 17:08
5/16 Cortez70 válasza:
Nekem elég 3 gyakorlat is.
2015. dec. 27. 17:10
6/16 anonim válasza:
Áruld már el honnan veszitek azt (kb. az összes kérdező, aki a tricepsz edzésével kapcsolatbab ír), hogy a lórúgás az valami kihagyhatatlan alap gyakorlat tricepszre? Nem èrtem komolyan. Alap dolgokat képesek kihagybi de a lórugás az mindig ott van gec
2015. dec. 27. 17:12
7/16 A kérdező kommentje:
Nem gondolom azt,hogy kihagyhatatlan gyakorlat,írtam is,hogy helyette mit lehetne még pl. egykezes gyakorlatot,mert egyébként is egyik karom gyengébb azt feljebb akarom hozni másik karom szintjére,meg általában 4-et szoktam,bicepszre inkább 3-at szoktam,mert ugye az kisebb izom is.
2015. dec. 27. 17:28
8/16 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kell a lórúgást ledegradálni.
A lórúgás nálam igenis alapgyakorlat.
Én is sokáig mellőztem, mert hallgattam az "okosokra", közben meg a legnagyobb fejlődést a lórúgással értem el, miután megtanultam helyesen(!) kivitelezni.
Szerintem azok teszik le a lórúgást, akik nem tudják technikailag megfelelően kivitelezni, pedig a legkeményebb stimulációt adja a tricepsznek.
2015. dec. 27. 19:33
9/16 Cortez70 válasza:
Én meg nem szeretem a lórúgást, de nálad tuti mérföldekkel jobb a tricepszem. Szóval nem kell a szónoklat, van akinek nem jön be. Ennyi.
2015. dec. 27. 20:44
10/16 anonim válasza:
Nem az volt a lényeg, hogy a lórugád szar, de olyan szinten lórugásmánia van, még a kezdőknél is, mintha mondjuk bicepszezésnél mindenki fetrengve akarna csigán bohóckodni, akár egy alap gyakorlat helyett is érted? Én elhiszem neked, hogy te ezzel fejlődtál óriásit, de már lassan ott tartunk, hogy 4 alapgyakorlat lesz: felhúzás, fekvenyomás, gugolás, lórúgás :DDD egyszerűen tényleg érdekel honnan ez a mánia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!