Az jó ha tricepszre ezek a gyakorlatok mennek?
Figyelt kérdés
tolódzkodás két pad között, tricepsznyújtás egykezes súlyzóval, csigán letolás egyenes rúddal
a csigás letolás variálom néha kötéllel, a tricepsznyújtást pedig mindig máshogyan csinálom pl: fej fölött meg ilyenek
a tolódzkodás két pad között meg mindig megy, azt nem variálom
2014. jan. 11. 18:26
1/5 anonim válasza:
Teljesen jó. Egy fej feletti gyakorlatnak minden edzésen mennie kéne, szóval szerintem azt ne variáld!
Három vagy négy munkasorozat megy gyakorlatonként?
2/5 A kérdező kommentje:
mindegyikból 3-4 munkasorozat igen, max 12 sorozat, meg mellel együtt szoktam edzeni, és a tricepsznyújtás fekve az fejfölöttinek számít?
2014. jan. 11. 19:15
3/5 anonim válasza:
Nem teljesen, mert a felkarod derékszöget zár be a testedhez képest, akár egy csigás letolásnál.
4/5 A kérdező kommentje:
és ez most akkora baj? :O eddig egymás után 2 edzésen csináltam így
2014. jan. 11. 19:24
5/5 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy akkor nagy baj. Csak célszerű megedzeni a tricepsz mindhárom fejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!