Kezdőnek edzésterv otthonra?
Figyelt kérdés
Izmosodni akarok egy picit de kondiba nem tudok menni (+1,5ó lenne az utazás ami nem fér bele az időmbe).
Kezdő vagyok és gyenge :D
2015. dec. 27. 14:31
1/9 Glacierous válasza:
Van otthon felszerelésed?Ha nincs,keress rá a fegyencedzésre.
2/9 Cortez70 válasza:
Vannak súlyzóid? Ha nincs akkor végezd a fegyencedzés című könyben írtakat. Ha van, akkor kiegészítheted súlyzóssal. A bodybuilder honlapon vannak tervek.
4/9 A kérdező kommentje:
Nincsennek súlyaim. Halottam már a fegyencről de azt mondják h pl az egykezes huzit nem lehet megcsinálni
2015. dec. 27. 14:39
5/9 anonim válasza:
A fegyencezés jó!
Én is ezt csinálom,már 1 éve,és van eredmény:
-izomtömeg növekedésgyorsaság,1kezes fekvő,1 lábas guggolás stb..
https://www.youtube.com/watch?v=ENaPrRzQwPQ
Ha gondolod írj rám!
6/9 Cortez70 válasza:
Van aki meg tudja csinálni az egykezes húzódzkodást, láttam már pár embert aki tudta, de ha nem is jutsz el odáig akkor sincs baj. Attól még lehetsz erős és jó forma.
7/9 Glacierous válasza:
Én ismerek egy fegyencedzős csávót,az bármilyen saját testsúlyos gyakorlatot megcsinál,az egykezes huzódzkodást is.
8/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam h a fegyencedzéssel nem lehet megcsinálni :)
2015. dec. 27. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!