2/35 Cortez70 válasza:
Baromság. Én 18 éves korom óta sosem vagyok egyedül, mindig volt nőm. Nem zárja ki az edzés azt, hogy boldog kapcsolatod legyem. De így húdehardkor a duma. MEg never give up, train hard or go home és satöbbi motivációs baromságok.
3/35 anonim válasza:
Van benne igazság :)
Bár, alapjában véve, az, hogy mit látsz főleg rajtad múlik, mert akiket boldogak hiszel, azokról valójában nem tudod, hogy micsodák.
4/35 anonim válasza:
Gliss ezzel nyugtatja magát, mert egy csávó se bírja elviselni maga mellett.
6/35 anonim válasza:
Hiába pontozol le, a tények makacs dolgok.:D hajnali fél négykor ilyeneket posztolgatsz. Elég szánalmas életed lehet
7/35 anonim válasza:
Istenem hadjátok már ezeket a bu/ziságokat. (max edzés közben amúgy mert akkor a legkisebb a tesztó termelésed bár lehet, hogy akkor is hogyha meglátsz egy jó segget már elélvezel :DD)
10/35 Cortez70 válasza:
Nem sértésnek írtam, de mindegy. Csak nem àrt, ha agyra is gyúrtok. Az fontosabb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!