PepperChili kérdése:
Márkákról az igazság?
Figyelt kérdés
Azt hallottam már többször is a teremben, hogy a Scitec termékek nem érnek semmit csak jó reklámuk van. Ez igaz vagy ez is csak egy "kondi mítosz"? Én használtam már Scitec terméket bár nekem eddig nem volt vele bajom, nektek? Vélemény?2015. júl. 23. 17:58
2/3 HarciCsiga válasza:
Mindegy minek milyen markaja van ez csak koncentralt elelmiszer(kaja) ha ugyanazok azcosszetevok vannak feltuntetve a hatuljan akkor ugyan az is max izvilagban kulonbozik
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm én is erre gondoltam, hallottam olyat is, hogy abból kispórolják a hatóanyagot. Ezt először úgy értelmeztem hogy ár/érték arányban nincs benne annyi tápanyag. De most utánanéztem és sok más termékkel összehasonlítva legalább tudja azokat mint a többi.
2015. júl. 23. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!