190 centi vagyok és 100kiló.7évig aktívan sportoltam de kettő éve abba hagytam. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Verseny súlyom 90 kiló volt. arra akarok visszamenni vagy még alá, próbáltam magamtól edzeni de nem megy így edző nélkül..valami olyasmi kéne amit edzővel csinálhatok mondjuk csooprtban heti 2-3-4 alkalommal. crossfitre v ilyesmire gondoltam de minden lehetőség érdekel!2015. dec. 26. 20:24
1/3 anonim válasza:
Google-ba írj be 4 szót:
- alapismeretek
- sárga kapszula
- fegyencedzés
2/3 anonim válasza:
Hogy lehet az, hogy valaki már rendelkezik 7 év aktív sportolási tapasztalattal, most meg egyedül képtelen nekiállni? Szerintem nem is akarod te ezt eléggé.
3/3 *Glissade* válasza:
Vagy nem ő edzett 7 évig, hanem a dreszes csajok a szemközti teremben. ;) :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!